You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Είναι γεγονός! Εγκαινιάζεται το Πάρκο Κορυδαλλού

Είναι γεγονός! Εγκαινιάζεται το Πάρκο Κορυδαλλού

Είναι γεγονός! Εγκαινιάζεται το Πάρκο Κορυδαλλού

Δύο προσκλήσεις, ένα έργο. Το Πάρκο του Κορυδαλλού είναι πλέον πραγματικότητα, ενώ παράλληλα ξιφουλκούν για την πατρότητά του πρώην και νυν διοίκηση.
Στην πρόσκλησή του ο Δήμος αναφέρει ότι πρόκειται για μια κατάκτηση του κορυδαλλιώτικου λαού, που συνιστά παράλληλα παρακαταθήκη κι ευθύνη για τον τελικό στόχο: την οριστική απομάκρυνση των Φυλακών από την πόλη. “Αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε, Όλοι Μαζί θα τα καταφέρουμε!” τονίζει.

Ο Δήμαρχος Νίκος Χουρσαλάς

Την ίδια ώρα, “οι Πολίτες για τον Κορυδαλλό” αναφέρονται στον πρωτεργάτη του έργου, τέως Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη μαζί με τον οποίο αγωνίστηκαν και πέτυχαν για πρώτη φορά την απομάκρυνση των γυναικείων φυλακών και την κατεδάφιση ενός μέρους τους.

“Γιατί οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση του πάρκου. Γιατί ξεκινήσαμε τις εργασίες κατασκευής του πάρκου στη διάρκεια της θητείας μας, το 2018. Γιατί το εμβληματικό έργο του πάρκου, που επιτέλους ολοκληρώθηκε, με τη μοναδική στην ευρύτερη περιοχή, υδάτινη επιφάνεια (τη λίμνη), με την αισθητική, την αρχιτεκτονική και την λειτουργικότητα του αποτελεί όαση αναψυχής και δροσιάς. Γιατί το πάρκο μαζί με τα υπόλοιπα σημαντικά έργα που ξεκινήσαμε ως διοίκηση του δήμου, όπως το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο, αλλάζουν τελείως τον Κορυδαλλό”.

Ο τέως Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης

Το νέο πάρκο που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Αττικής, με προγραμματική σύμβαση που υπεγράφη το 2018, συνδυάζει αρμονικά μια υδάτινη κατασκευή 1.400 τ.μ με μια σειρά από χώρους άσκησης και αναψυχής (περίπατο, 2 παιδικές χαρές φιλικές προς ΑΜΕΑ, γήπεδο ποδοσφαίρου 5*5) αλλά και μια εντυπωσιακή τοιχογραφία που φιλοξενεί 12 street art έργα.

Τα εγκαίνια του Πάρκου που αναμφισβήτητα φέρει την υπογραφή του Σταύρου Κασιμάτη και ολοκληρώθηκε επί των ημερών του Νίκου Χουρσαλά, θα γίνουν την Πέμπτη 14 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı