You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει στο Μεταξά ο άξιος διοικητής Νίκος Βλαχάκος

Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει στο Μεταξά ο άξιος διοικητής Νίκος Βλαχάκος

Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει στο Μεταξά ο άξιος διοικητής Νίκος Βλαχάκος

Την παραίτησή του από τη θέση του διοικητή του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου “Μεταξά” υπέβαλε ο γνωστός Πειραιώτης γιατρός, Νίκος Βλαχάκος αφήνοντας πίσω του ένα πολυσήμαντο έργο. Ο Νίκος Βλαχάκος εργάστηκε αόκνως τον ενάμιση χρόνο της θητείας του για να ανταποκριθεί μεσούσης της οικονομικής κρίσης στις αυξημένες ανάγκες του νοσοκομείου και να διασφαλίσει την απρόσκοπτη παροχή ιατρικής φροντίδας στους ασθενείς.

Ηταν ο διοικητής που παρέλαβε τη “σκυτάλη” σε μια χρονική στιγμή που δεκάδες κλίνες είχαν βάλει λουκέτο ενώ ο αριθμός των καρκινοπαθών ανέβαινε – και ανεβαίνει – σταθερά και το Νοσοκομείο αδυνατούσε να ανταποκριθεί στα αυξανόμενα περιστατικά. Φαίνεται ότι για εκείνον το προσωπικό στοίχημα δεν ήταν απλώς η επαναφορά της εργασιακής ειρήνης και της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου αλλά να διοικήσει με μοναδικό γνώμονα την ανακούφιση όσο το δυνατόν περισσότερων ασθενών και δη ανασφάλιστων. Αυτό αποτυπώνεται ήδη και στα απολογιστικά νούμερα του 2014 (σε σύγκριση με το 2013), χρονιά κατά την οποία νοσηλεύτηκαν 1050 περισσότερα άτομα με μειωμένες δαπάνες.

Ολοι στο Μεταξά μιλούν για έναν διοικητή που υπηρέτησε με ήθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια το ύψιστο αγαθό της υγείας βάζοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Σίγουρα, το κενό που αφήνει η αποχώρησή του από τη θέση του διοικητή είναι δυσαναπλήρωτο.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Υγείας κος Κουρουμπλής ζήτησε τις παραιτήσεις των διοικητών όλων των δημόσιων νοσοκομείων.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı