You Are Here: Home » ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ » Γελάνε όλοι στην Αίγινα με την Πολεοδομία σου.

Γελάνε όλοι στην Αίγινα με την Πολεοδομία σου.

Γελάνε όλοι στην Αίγινα με την Πολεοδομία σου.

Λένε ότι το πρωτοπαλίκαρό σου στο νησί βγήκε… παγανιά με τους εντολοδόχους της υπηρεσίας έχοντάς τους, όπως λένε, από το χεράκι και πηγαίνοντάς τους, όπου εκείνος ήθελε.

Κύριε Δήμαρχε,

Απ’ότι λέγεται, έχει και το πρωτοπαλίκαρό σου παραβάσεις αλλά δεν επιτρέπεις να το πειράξουν.

Κύριε Δήμαρχε,

Πρόσεχε την υστεροφημία σου. Ακούγονται πολλά στο νησί!

Kύριε Δήμαρχε,

Ουδείς χαίρεται με την απόλυση των εργαζομένων από τη ΔΗΡΑΠ. Η απώλεια μερικών ακόμη θέσεων εργασίας αποτελεί μια νέα πληγή για την ελληνική κοινωνία.

Κύριε Δήμαρχε,

Λέτε ότι θα είστε δίπλα τους στο στάδιο των προσφυγών. Τους ρωτήσατε αν έχουν χρήματα για προσφυγές όταν μάλιστα τους οφείλονται μισθοί αρκετών μηνών; Οποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρει.

Κύριε Δήμαρχε,

Αρχαιολόγοι έχουν αναλάβει τις αρχαιολογικές έρευνες στα έργα του μετρό αλλά τους ψάχναμε. Ο αρχαιολόγος είχε αφήσει μόνο του τον εργάτη να “σολάρει” και να αναμοχλεύει τα χώματα στην παλιά πλατεία Βενιζέλου και εκείνος χάζευε ποιος ξέρει πού! Μόλις πλάκωσαν οι δημοσιογράφοι εμφανίστηκε και άρχισε τις απειλές για να μην καταγραφεί η… αρχαιολογική σκαπάνη. Ποιος ξεχνά το ξεπάτωμα εν μια νυκτί των αρχαίων ευρημάτων στο κτήριο του ΝΑΤ απέναντι από τον ΟΛΠ; Όχι, δεν εννοώ ότι θα γίνει το ίδιο. Αλλά εδώ δεν είναι η κορυφή του Ολύμπου. Όλα φαίνονται μεγάλα και ύποπτα από τα παράθυρα των γύρω γραφείων στην πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου. Δεν ωφελεί τη δουλειά των αρχαιολόγων το σκοτάδι και η μυστικοπάθεια στο κέντρο του Πειραιά. Θα ήταν σαφώς καλύτερα αν ενημέρωναν τους δημοσιογράφους και αυτοί με τη σειρά τους, τους Πειραιώτες. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οι πολίτες είναι καχύποπτοι.

Κύριε Δήμαρχε,

Τίγκα στη μύγα είναι το γλυκοπωλείο δίπλα στο σούπερ μάρκετ και το χειρότερο είναι ότι οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεκάρα δεν δίνουν για τη δημόσια υγεία. Ούτε με ένα κάλυμμα, μια κουνουπιέρα, ρε αδελφέ, δεν φροντίζουν να καλύψουν τις φρατζόλες και τα γλυκίσματα. Και στην πρώτη παρατήρηση σού απαντούν και με περισσή αναίδεια: και τι να κάνω; Αυτό που κάνουν τ’άλλα αρτοποιεία και κρατούν τις μύγες εκτός καταστήματος.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε θύματα από τις κατολισθήσεις στα Βροχεία. Είναι η δεύτερη φορά που σου χτυπάω το καμπανάκι.

Κύριε Δήμαρχε

Ρώτησαν την κόρη ενός ζευγαριού Πακιστανών που γεννήθηκε και μεγαλώνει στην Ελλάδα, πηγαίνει σε ελληνικό σχολείο και αποκτά ελληνική παιδεία, ποια είναι η πατρίδα της και εκείνη απάντησε: το Πακιστάν! Εύλογη είναι, επομένως, η ανησυχία αυτών που τους θεωρούν ξένο κομμάτι στην ελληνική κοινωνία.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı