You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Ανεξάρτητος και με το βλέμμα μπροστά

Ανεξάρτητος και με το βλέμμα μπροστά

Ανεξάρτητος και με το βλέμμα μπροστά

Ο Δημήτρης Λιντζέρης ανακοινώνει τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό του για τον Δήμο Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη –

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού του Δημήτρη Λιντζέρη χωρίς κομματικές εξαρτήσεις έχει αρχίσει. Ο υποψήφιος Δήμαρχος προχωρά δυναμικά για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη έχοντας μαζί του έμπειρα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, δημοτικό σύμβουλο του Γιώργου Ιωακειμίδη, Πρόδρομο Ζαχαρόπουλο. Μαζί του είναι ο επίσης δημοτικός σύμβουλος του νυν δημάρχου, Μιχάλης Λαγουμτζής, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Αθηνά Μπούτση και Μιχάλης Τριανταφυλλίδης αλλά και σημαντικές προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας που στρατεύονται στη μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την απόκτηση βασικών υποδομών.
Ο επί σειρά ετών πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, όπως έχει πει κατ’ επανάληψη στις συναντήσεις με την ομάδα του, δεν επιδιώκει την όξυνση με στείρες αντιπαραθέσεις για τα πεπραγμένα των προηγούμενων διοικήσεων. Ο πολιτικός πολιτισμός και ο σεβασμός στην προσφορά και στο έργο όλων των δημοτικών αρχών, που βρέθηκαν στο τιμόνι της διοίκησης του Δήμου είναι για εκείνον απαραίτητη συνιστώσα για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Νίκαιας και του Αγ.Ι.Ρέντη.
“Στρέφουμε το βλέμμα μας μπροστά, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις τωρινές ανάγκες και απαιτήσεις των γειτονιών” τονίζει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος και καλεί τους συνδημότες του να πιστέψουν στην αξία του τόπου τους.
Για τον Δημήτρη Λιντζέρη, η υπογραφή ενός δημοτικού συμβολαίου μαζί τους, που θα στηρίζεται στην αλήθεια, στη συνεργασία, στην εμπιστοσύνη και στην αλληλεγγύη είναι ακρογωνιαίος λίθος. Σε αυτό το συμβόλαιο ανταποκρίνονται καθημερινά ολοένα και περισσότεροι Νικαιώτες και Ρεντιώτες δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου για όλα όσα δεσμεύεται να υλοποιήσει από την πρώτη κιόλας μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του. Σύμφωνα με τα ευρήματα των μετρήσεων που έχουν γίνει τον τελευταίο μήνα, ο Δημήτρης Λιντζέρης περνάει στον δεύτερο γύρο των εκλογών με αντίπαλο τον Κώστα Μαραγκάκη. Οσον αφορά τις άλλες υποψηφιότητες, προς το παρόν τα ποσοστά που εμφανίζουν είναι πολύ χαμηλά έως ανύπαρκτα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı