You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Aπίστευτοι βανδαλισμοί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας

Aπίστευτοι βανδαλισμοί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας

Aπίστευτοι βανδαλισμοί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας

Αγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ

Παρανάλωμα του πυρός λίγο έλλειψε να γίνει το βράδυ της Ανάστασης, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας. Ατομα νεαρής ηλικίας εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής. Πολύτιμα για τη λειτουργία του Σχολείου πράγματα αχρηστεύτηκαν ενώ κάποιοι τοίχοι, από την υψηλή θερμοκρασία της φωτιάς «φούσκωσαν» και θα πρέπει να γκρεμιστούν για να ξανακτιστούν. Ολα τα τζάμια του ισόγειου ορόφου σπάσανε, το δάπεδο του γηπέδου είναι πλέον ακατάλληλο -πέρυσι ο Δήμος δαπανώντας το επίστρωσε μετατρέποντας το σε καινούργιο- οι τουαλέτες μαυρίσανε, όπως και όλη η εξωτερική πρόσοψη του Σχολείου. Κοντολογίς, το Σχολείο σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη, «τραυματίστηκε» σε βαθμό απίστευτο.

“Δυστυχώς, το Σχολείο για να επανέλθει στο σημείο πριν τις καταστροφές θέλει μεγάλη προσπάθεια και δεδομένου ότι σήμερα έπρεπε να επαναλειτουργήσει, κάποιες εργασίες θα γίνουν μετά τη λήξη της σχολικής περιόδου” τόνισε ο κος Ιωακειμίδης εκφράζοντας παράλληλα, τη διαμαρτυρία του για το έλλειμμα της αστυνόμευσης στον χώρο του Σχολείου, το βράδυ της Ανάστασης, όταν μάλιστα φαινόμενα βανδαλισμού, σε μικρότερο βαθμό, σημειώθηκαν στο ίδιο Σχολείο και πέρυσι και παρά το γεγονός, ότι λίγη ώρα μετά τις καταστροφές, περιπολικό ήρθε και συνέλαβε ομάδα νεαρών.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı