You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Nέο πολιτικό κίνημα από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη

Nέο πολιτικό κίνημα από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη

Nέο πολιτικό κίνημα από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη

Το αμέσως επόμενο διάστημα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εξαγγέλλει την ίδρυση δημοκρατικού πατριωτικού, κοινωνικού, πολιτικού κινήματος για μια νέα απελευθέρωση και ένα νέο ξεκίνημα της χώρας, όπως αναφέρει ο ιστότοπος iskra.gr.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το κίνημα αυτό επιδιώκει να καλύψει το μεγάλο και διευρυνόμενο κενό μιας πραγματικής αντιπολίτευσης στη χώρα. Αντιπολίτευσης με βάση τα αληθινά επίδικα και στη βάση μιας γνήσιας δημοκρατικής, αναπτυξιακής και κοινωνικής εναλλακτικής λύσης διακυβέρνησης και εξουσίας απέναντι σε ένα “φαύλο, υποτελές, ολιγαρχικό, πελατειακό, κλεπτοκρατικό και πραξικοπηματικό” πολιτικό και οικονομικό σύστημα, το οποίο συναποτελούν η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, διάφορες ακροδεξιές αποφύσεις και το πλέγμα των μεγιστάνων της διαπλοκής.

Οπως έκανε γνωστό ο κος Λαφαζάνης, το νέο αυτό πολιτικό κίνημα επιδιώκει να συμβάλλει σε ένα μεγάλο ενωτικό λαϊκό μέτωπο.

“Ένα μεγάλο λαϊκό μέτωπο που θα ενώσει, ανεξάρτητα από παρελθούσες πολιτικές κομματικές εντάξεις, όλους τους δημοκράτες και πατριώτες που θα συμφωνήσουν για μια νέα αρχή και θέλουν να αγωνισθούν με ανιδιοτέλεια, με προσωπικές θυσίες και ανυστερόβουλα για να εφαρμοσθεί στην πατρίδα μας ένα νέο αναγεννητικό πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα πρώτα απ’ όλα και για μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη που θα πάψει να είναι “προτεκτοράτο”, “κλωτσοσκούφι” και “μπανανία” των κυρίαρχων Δυτικών κέντρων και πρώτα απ’ όλα των ΗΠΑ και της ευρωενωσιακής, κατά Μπρεζίνσκυ, “αποικίας” τους”.

Το επόμενο διάστημα, θα γίνουν επίσημες δηλώσεις για την ίδρυση του νέου πολιτικού κινήματος και τον οριστικό τίτλο του, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει προς συζήτηση το αρχικό Σχέδιο της Προγραμματικής Διακήρυξης.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı