You Are Here: Home » Uncategorized » Σαλαμίνα: Σε εγρήγορση ο Σύλλογος στις Κολώνες μετά τις επιστολές της Κτηματικής

Σαλαμίνα: Σε εγρήγορση ο Σύλλογος στις Κολώνες μετά τις επιστολές της Κτηματικής

Σαλαμίνα: Σε εγρήγορση ο Σύλλογος στις Κολώνες μετά τις επιστολές της Κτηματικής

Εχουν χάσει τον ύπνο τους οι μικροϊδιοκτήτες πολλών ακινήτων στις Κολώνες της Σαλαμίνας μετά το τελεσίγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας. Οπως είχε γράψει η Εν Πειραιεί, η Κτηματική Υπηρεσία κάλεσε δεκάδες ιδιοκτήτες στα γραφεία της στον Πειραιά προκειμένου να προσκομίσουν τα συμβόλαια αγοράς των ακινήτων τους, καθώς φέρονται να αποτελούν δημόσια κτήματα (!), και να αποδείξουν πώς περιήλθαν στην κατοχή τους, με τη σαφή προειδοποίηση – απειλή να τους τα δημεύσει εφόσον δεν το πράξουν. Ειδικότερα, τους προειδοποίησε ότι θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα εκ του νόμου μέτρα προστασίας, όπως έκδοση πρωτοκόλλων αποζημίωσης για αυθαίρετη χρήση και διοικητική αποβολή.

Μετά την επιστολή, πολλοί μετέβησαν εμφανώς ανήσυχοι στην Κτηματική όπου ήρθαν αντιμέτωποι με μια απρόσιτη Υπηρεσία αφού ουδείς από τους υπαλλήλους τούς παρείχε την παραμικρή εξήγηση σχετικά με τους λόγους για τους οποίους εγείρεται ξαφνικώς θέμα ιδιοκτησίας.

Να σημειωθεί ότι οι εγκαλούμενοι διαθέτουν τίτλους ιδιοκτησίας για τα σπίτια τους και μάλιστα έχουν προβεί σε όλες τις νομιμοποιήσεις. Επομένως, δεν πρόκειται για καταπατητές δημοσίων εκτάσεων. Για ποιο λόγο λοιπόν, η Κτηματική Υπηρεσία βάζει στο στόχαστρο νόμιμες ιδιοκτησίες από το 1964; Πολλοί φοβούνται πως επίκειται νέα φοροεπιδρομή σε βάρος τους παρόλο που πρόκειται για ανθρώπους που έστησαν όπως – όπως ένα κεραμίδι για να στεγάσουν τις οικογένειές τους. Η Σαλαμίνα ως γνωστόν, δεν είναι Μύκονος, ούτε Σαντορίνη με βίλες, αλλά το πιο παραμελημμένο – απ΄όλες τις κυβερνήσεις – νησί της Ελλάδας, με φτωχοκατοικίες.

Αύριο Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος στις Κολώνες καλεί όλους τους ιδιοκτήτες να δώσουν το παρών στα γραφεία του προκειμένου να συντονίσουν την κοινή τους δράση, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Παναγόπουλου ενώ έχουν προσκληθεί και οι βουλευτές της Β΄Πειραιά.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı