You Are Here: Home » Uncategorized » Σαλαμίνα: Νέες συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα

Σαλαμίνα: Νέες συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα

Σαλαμίνα: Νέες συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα
Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών ηλικίας 19, 26 και 46 ετών και μιας 29χρονης ημεδαπής προέβησαν στελέχη του Τομέα Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά σε συνεργασία με Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συντονισμένων ενεργειών, τα στελέχη του Τομέα Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά μετέβησαν στην περιοχή της ιχθυαγοράς επί της οδού Σαλαμίνος, όπου διαπίστωσαν ότι διακινούνταν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα, με τη συνδρομή συνοδού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9, σε σπίτι σε περιοχή της Σαλαμίνας,  όπου εντοπίστηκαν 1.980 πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών άνευ ταινίας ειδικού φόρου κατανάλωσης, ενώ σε περαιτέρω έρευνα εντοπίστηκαν εντός Ε.Ι.Χ. οχήματος 290 πακέτα τσιγάρων και δύο πακέτα καπνού των 50 γραμμαρίων,  άνευ ταινίας ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα καπνικά προϊόντα και το Ε.Ι.Χ. όχημα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı