You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Σαλαμίνα: Αμεση παρέμβαση πριν θρηνήσουμε θύματα

Σαλαμίνα: Αμεση παρέμβαση πριν θρηνήσουμε θύματα

Σαλαμίνα: Αμεση παρέμβαση πριν θρηνήσουμε θύματα

Δεκάδες τα επικίνδυνα σημεία στο παραλιακό μέτωπο –

Νέες περιπτώσεις εγκατάλειψης και αδιαφορίας της δημοτικής αρχής της Σαλαμίνας στο παραλιακό μέτωπο αναδεικνύει ο δημοτικός σύμβουλος Μάνος Δερτούζος μετά το δημοσίευμά μας σχετικά με την επικινδυνότητα στην παραλία στις Κολώνες.
Σύμφωνα με τον κο Δερτούζο και το φωτογραφικό υλικό που συγκέντρωσε, σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στη Λ. Περιστερίων. Στο σημείο αυτό το θαλάσσιο κύμα έχει προκαλέσει σπηλαίωση κάτω από τον δρόμο με ένα μέρος κατά μήκος του να έχει αποκοπεί, με αποτέλεσμα να καθίσταται πολύ επικίνδυνος για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Στην Κακή Βίγλα η προβλήτα έχει υποστεί ρήγμα και είναι αδύνατο να προβλέψει κανείς πότε θα καταρρεύσει. Σημειώνεται ότι στο σημείο αυτό απολαμβάνουν τον περίπατό τους πολλές οικογένειες. Σοβαρές ζημιές επίσης, που εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών, υπάρχουν στον Λιμνιώνα, τη Γυάλα και σχεδόν σε όλα τα περιφερειακά λιμανάκια. Παράλληλα, στον παραλιακό δρόμο του Αίας Κλαμπ, έχουν σημειωθεί επικίνδυνες κατολισθήσεις.
“Τι περιμένουμε; Να θρηνήσουμε θύματα;” είναι τα ερωτήματα που απευθύνει στη δημοτική αρχή ο κος Δερτούζος ο οποίος, παρ’ότι έχει φέρει το θέμα κατ’ επανάληψη στο Δημοτικό Συμβούλιο και υπάρχει ομόφωνη απόφαση ώστε να παρεμβαίνει σε παρόμοια θέματα ο Δήμος, η Δημοτική αρχή δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε.

Και δεν είναι μόνο ο κος Δερτούζος, είναι και οι τοπικοί Εξωραϊστικοί Σύλλογοι οι οποίοι με έγγραφά τους επισημαίνουν τους κινδύνους.
“Η λύση παρόμοιων προβλημάτων τα οποία θεωρούνται επείγοντα, χρειάζονται άμεση παρέμβαση, αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζεται σωστή ιεράρχηση των προβλημάτων, τόλμη και αποφασιστικότητα κάτι που λείπει από την παρούσα Δημοτική αρχή” λέει ο κος Δερτούζος τονίζοντας ότι η ασφάλεια των πολιτών πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı