You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » Δωρεάν εικαστικά σεμινάρια για άνεργους – άπορους, μέλη της Unesco Πειραιά

Δωρεάν εικαστικά σεμινάρια για άνεργους – άπορους, μέλη της Unesco Πειραιά

Δωρεάν εικαστικά σεμινάρια για άνεργους – άπορους, μέλη της Unesco Πειραιά

Στα πλαίσια των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών του δράσεων ο Όμιλος UNESCO Nομού Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια εικαστικών για τα μέλη του, άπορους και άνεργους.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν ελεύθερο σχέδιο, σύνθεση και χρωματολογία και εισηγητής – καθηγητής είναι ο κος Τίτος Σηφακάκης, μέλος του Ομίλου UNESCO Πειραιά με τεράστια διδακτική εμπειρία.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στον Πολυχώρο του Ομίλου INTERNATIONAL ACTION ART, στην νέα διεύθυνση Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1, στη Νίκαια -Περιβολάκι.

Υπό την καθοδήγηση του κου Σηφακάκη τα μέλη του Ομίλου, οι άνεργοι και οι άποροι της περιοχής ευθύνης του, έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στον κόσμο της τέχνης και της δημιουργίας και να εντρυφήσουν σιγά- σιγά στη μαγεία της ζωγραφικής. Παράλληλα, μέσα από το εργαστήριο ο Όμιλος UNESCO Πειραιά επιχειρεί να μεταδώσει χρώμα και άρωμα πολιτισμού μέσα σε αυτή τη δύσκολα οικονομικά περίοδο αλλά και να δώσει στα μέλη, στους άνεργους και στους άπορους στοιχεία επαγγελματικής κατάρτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Ομίλου στα τηλέφωνα 210-4110678, 210-4179797 και 210-4132273.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı