You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Αναφορά Μανωλάκου για την πάταξη του παρεμπορίου στις Σπέτσες

Αναφορά Μανωλάκου για την πάταξη του παρεμπορίου στις Σπέτσες

Αναφορά Μανωλάκου για την πάταξη του παρεμπορίου στις Σπέτσες

Ο Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατέθεσε σήμερα 19 Ιουνίου 2020 Αναφορά στους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, την επιστολή που  απέστειλε ο Εμπορικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπετσών, ζητώντας την πάταξη του παρεμπορίου.

Ο Σύλλογος ζητά από το Αστυνομικό Τμήμα Σπετσών, εντατικότερους ελέγχους και αστυνόμευση, από το Λιμεναρχείο Σπετσών τον αποτελεσματικό έλεγχο των παραστατικών διακίνησης αγαθών και από το Δήμο Σπετσών, την έκδοση καρτών αφού ελεγχθεί ότι ο επαγγελματίας διαθέτει τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως προβλέπονται  στην κανονιστική διάταξη για το κυκλοφοριακό.

Το παρεμπόριο αποτελεί μεγάλο πλήγμα για τις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, που συντελεί στην παρατεταμένη αιμορραγία των δημόσιων ταμείων και που σε συνδυασμό με τα προϊόντα απομίμησης συνιστά μια αλυσίδα παρανομίας, θέτοντας ανυπέρβλητα εμπόδια στην προσπάθεια εξυγίανσης της αγοράς, εν μέσω μιας πρωτοφανούς πανδημίας.

Για το λόγο αυτό τα συναρμόδια Υπουργεία πρέπει να δουν την επιστολή αυτή με τη δέουσα ευαισθησία και προσοχή και να δράσουν άμεσα.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı