You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πειραιάς: Ανησυχούν οι Αστυνομικοί για τη στατικότητα του κτηρίου της Ηρώων Πολυτεχνείου

Πειραιάς: Ανησυχούν οι Αστυνομικοί για τη στατικότητα του κτηρίου της Ηρώων Πολυτεχνείου

Πειραιάς: Ανησυχούν οι Αστυνομικοί για τη στατικότητα του κτηρίου της Ηρώων Πολυτεχνείου

Ζητούν έλεγχο στατικότητας και δείχνουν ιδιόκτητο οικοπέδο της Αστυνομίας στα Καμίνια

Το θέμα της ακαταλληλότητας και επικινδυνότητας του κτηρίου που στεγάζει τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, θέτει με επιστολή της προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά.

Οι Αστυνομικοί αναφέρονται στη μελέτη στατικής επάρκειας που έχει εκπονήσει εδώ και τρία χρόνια ιδιωτική εταιρεία για λογαριασμό του ιδιοκτήτη, που είναι το Ταμείο Υγείας Προσωπικού  Α.Τ.Ε. – Ε.Λ.Ε.Μ., σύμφωνα με την οποία, το κτήριο χρήζει εκτεταμένων στατικών ενισχύσεων προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ισχύουσες κανονιστικές διατάξεις περί στατικότητας. Το Ταμείο δε, ζητά εκ νέου τη μετεγκατάσταση των αστυνομικών υπηρεσιών εντός ευλόγου χρόνου για την ασφάλεια του προσωπικού αλλά και των εξυπηρετούμενων πολιτών.

Από την άλλη, το Υπουργείο βρίσκεται σε αναζήτηση μίσθωσης κατάλληλου χώρου προκειμένου να μεταφερθούν οι υπηρεσίες της Αστυνομίας Πειραιά αλλά μέχρι στιγμής οι ενέργειες έχουν αποβεί άκαρπες.

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά εκφράζει εύλογες ανησυχίες για το ζήτημα της ασφάλειας και ζητά από τις αρμόδιες υπηρεσίες να προβούν στον αναγκαίο έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στατικότητας του κτηρίου.

Οι Αστυνομικοί προτείνουν ακόμα την ανέγερση κτηρίου σε οικόπεδο που ανήκει στην ΕΛ.ΑΣ. και βρίσκεται στα Καμίνια, επί της οδού Ασκληπιού 23, ή την απόδοση οικοπέδου του Δήμου Πειραιά με χρηματοδότηση από προγράμματα του ΕΣΠΑ.

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı