You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » Unesco Πειραιά: Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα κοπτικής – ραπτικής

Unesco Πειραιά: Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα κοπτικής – ραπτικής

Unesco Πειραιά: Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα κοπτικής – ραπτικής

Επιδιορθώσεις, μεταποιήσεις παλαιών ρούχων, κόντεμα, στένεμα και φάρδεμα καινούργιων ρούχων, παραδοσιακό κέντημα και γενικά τεχνικές ραψίματος και κεντήματος, ήταν ο βασικός κορμός των μαθημάτων, που διδάχθηκαν δεκάδες μαθήτριες του προγράμματος κοπτικής- ραπτικής. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν σε μαθήματα πατρόν, γεωμετρίας και εφαρμογής στην εσωτερική ένδυση.

Τα μαθήματα κοπτικής – ραπτικής, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και πραγματοποιήθηκαν από τον Όμιλο UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων, με καθηγήτρια την κ. Δέσποινα Μακρυνικόλα, στον Πολυχώρο του Ομίλου INTERNATIONAL ACTION ART.

«Η διοργάνωση των εργαστηρίων κοπτικής – ραπτικής ήταν ένας τρόπος να δώσουμε χρηστικές τεχνικές στην οικογένεια αλλά και στοιχεία επαγγελματικής κατάρτισης σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης, που καθημερινά εντείνεται», δήλωσε ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Nομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκοσμίας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), Yπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική Ιωάννης Μαρωνίτης.

Από τις 3/9/2012, ξεκινούν τα μαθήματα κοπτικής-ραπτικής, για τη νέα χρονιά 2012-2013 ενώ θα λειτουργήσουν και τμήματα αρχαρίων. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, με τα νέα γραφεία του Ομίλου UNESCO Πειραιά (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1- Νίκαια- Περιβολάκι), στα τηλέφωνα 210- 4110678, 210-4179797 και 210-4967757.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı