You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » To κύπελλο στον Πειραιά!

To κύπελλο στον Πειραιά!

To κύπελλο στον Πειραιά!

Το 25ο Κύπελλο της ιστορίας του πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη του ο Ολυμπιακός κερδίζοντας με 2-1 στην παράταση, το Σάββατο το βράδυ τον Ατρόμητο στον τελικό που έγινε στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν για την ομάδα ο Τζιμπούρ στο 29ο λεπτό και ο Φουστέρ στο 119ο λεπτό, ενώ για την ομάδα του Ατρομήτου σκόραρε στο 76ο λεπτό ο Ιγκλέσιας.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον τελικό και κατάφερε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης, έχοντας την κατοχή της μπάλας και με λίγα λόγια την υπεροχή, πράγμα που απέδωσε αρχικά με το πέναλτι το οποίο υπέδειξε σωστά ο διαιτητής σε ανατροπή του Μανιάτη, όμως ο Χολέβας το εκτέλεσε άουτ (25΄) και μετά με το γκολ του Τζιμπούρ στο 29ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε στο πρώτο μέρος να έχει σημειώσει και άλλο γκολ, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την αναμέτρηση, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να απειλήσει με το εύθραυστο 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να μην είναι τόσο καλός όσο στο πρώτο μέρος, όμως και ο Ατρόμητος που αμυνόταν πολύ καλά ακολούθησε σε μέτρια απόδοση στον επιθετικό τομέα. Τελικά η τύχη μίλησε για λογαριασμό των τυπικά γηπεδούχων, οι οποίοι ισοφάρισαν στο 76ο λεπτό μετά από σουτ του Ιγκλέσιας, το οποίο βρήκε και σώματα αμυντικών με αποτέλεσμα να αλλάξει πορεία η μπάλα και να καταλήξει στο δίχτυα του Κάρολ.

Ο Ολυμπιακός «ξύπνησε» από τον λήθαργό του και άρχισε να πιέζει τον Ατρόμητο, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή που είχε και την πίεση που εξάσκησε στο διάστημα μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση με τον Ολυμπιακό να πιέζει και τον Ατρόμητο να προσπαθεί να βρει διαδρόμους προς την εστία του Κάρολ με αντεπιθέσεις.

Τη λύση έδωσε τελικά ο Φουστέρ, λίγο πριν τα πέναλτι, στο 119΄. Οι Τοροσίδης και Φετφατζίδης άλλαξαν την μπάλα στο κόρνερ και ο πρώτος σέντραρε στην «καρδιά» της άμυνας της ομάδας του Περιστερίου όπου ο Φουστέρ με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Ο Ολυμπιακός ήταν σίγουρα η καλύτερη ομάδα και δίκαια πήρε το αποτέλεσμα, ωστόσο η ισοφάριση του Ατρομήτου έδειξε για μια ακόμα φορά ότι ο αγώνας τελειώνει μόνο με το σφύριγμα του διαιτητή.

 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

 

ΣΚΟΡΕΡ: 29′ Τζιμπούρ, 119′ Φουστέρ – 76′ Ιγκλέσιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)

ΧΑΜ. ΠΕΝΑΛΤΙ: 25′ ΧολέΒας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 15′ Οικονόμου, 35′ Φυτανίδης, 59′ Δημούτσος, 63′ Ιγκλέσιας, 102′ Σκόνδρας, 113′ Τομάς – 44′ Χολέβας, 68′ Ορμπάιθ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτανζ, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Επστάιν, Μπρίτο (76′ Σφακιανάκης), Τάτος (63′ Καραμάνος), Ιγκλέσιας (97′ Ζουέλα), Δημούτσος, Μήτρογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μανιάτης (103′ Μοδέστο), Μέλμπεργκ, Τζιμπούρ, Μιραλάς, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ, Τοροσίδης, Μακούν (83′ Φουστέρ), Αμπντούν (72′ Φετφατζίδης).

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı