You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » Tίμησαν τον Αντώνη Καλογιάννη στη Νίκαια

Tίμησαν τον Αντώνη Καλογιάννη στη Νίκαια

Tίμησαν τον Αντώνη Καλογιάννη στη Νίκαια

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας –Αγ. Ι. Ρέντη η Δημοτική Αρχή της πόλης και το Δημοτικό Ωδείο τίμησε το Σάββατο 9 Μαρτίου τον Αντώνη Καλογιάννη για την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι.

Η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου ερμήνευσε δικά του τραγούδια μεγαλώνοντας τον ενθουσιασμό του κόσμου ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον Αντώνη Καλογιάννη αναφέροντας:

«Νοιώθω πραγματικά τυχερός γιατί η 19χρονη πορεία μου στα κοινά μου έχει δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσω και να τιμήσω εν ζωή σημαντικούς ανθρώπους του πολιτισμού όπως τον Mίκη Θεοδωράκη, τον Ιάκωβο Καμπανέλλη, τη Διδώ Σωτηρίου, τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο και πολλούς άλλους.

Σήμερα έχω τη χαρά να τιμήσω τον Αντώνη Καλογιάννη για την τόσο σημαντική προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι. Ο Αντώνης Καλογιάννης παραμένει ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, με ήθος ξεχωριστό και είναι μεγάλη μας τιμή που σήμερα βρίσκεται εδώ κοντά μας. Στόχος μας είναι μέσα από τέτοιου είδους εκδηλώσεις να διατηρήσουμε την πολιτιστική μας παράδοση ζωντανή ενισχύοντας τα τμήματα της Διεύθυνσης πολιτισμού με συνέπεια καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου».

Ο Αντώνης Καλογιάννης από την πλευρά του φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο γι’αυτή την πρωτοβουλία και συνεγχάρει τα παιδιά της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου και τον μαέστρο για την εξαιρετική δουλειά τους επισημαίνοντας ότι «τα μάτια των παιδιών μας δίνουν την δύναμη και την ελπίδα να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Λάκης Χαλκιάς που πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες του Αντώνη Καλογιάννη και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı