You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » “Ιδρυμα Αγίων”

“Ιδρυμα Αγίων”

“Ιδρυμα Αγίων”

Την Τετάρτη στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Costantino Salis 

Σε ένα ξεχωριστό event την Τετάρτη στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο “Ιδρυμα Αγίων” ( Εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ) ο Ελληνοϊταλός συγγραφέας Costantino Salis. Την εκδήλωση παρουσιάζει η Ιταλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, Cosmina Furchi Gliatas ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων & Κέντρων της UNESCO ( WFCA ) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και ο συγγραφέας του βιβλίου.

Συμμετέχουν καλλιτεχνικά : ο αισθαντικός βαρύτονος, Κωνσταντίνος Καριώτης. Στο πιάνο τον συνοδεύει ο αγαπημένος πιανίστας των κλασικών, Φρίξος – Διονύσιος Μόρτζος. Επίσης εμφανίζεται η Παιδική Χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Ντομένικα Ρέγκου, την συνοδεύει στην κιθάρα ο Άγγελος Καλαβρυτινός.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ομαδική έκθεση εικαστικών με τη συμμετοχή 100 ζωγράφων – μελών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών Ηλιούπολης ( Το Εργαστήρι ).

Την εκδήλωση θα μεταδώσει η Ιταλική Τηλεόραση.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά , του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων , του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών , του COMITES GRECIA ( Ένωση Ιταλών Εξωτερικού) και Σ.Ε.Π.Ι. ( Σύνδεσμος Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας ).

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι η enpeiraiei.gr και ο ATLANTIS FM 105,2

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı