You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα θύματα των Ελλήνων του Πόντου

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα θύματα των Ελλήνων του Πόντου

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα θύματα των Ελλήνων του Πόντου

Με τη μαζική συμμετοχή Εθνικιστών πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ακριτών Πόντου στις Αχαρνές εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα 353 χιλιάδες θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των θυμάτων της Γενοκτονίας.Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι οι Έλληνες του Πόντου κράτησαν υψηλό το εθνικό φρόνημα, δεν έγιναν ποτέ τους σοβιετικοί και από εκεί πήγαζε το μίσος και οι διώξεις εναντίον τους. Είπε ακόμα, ότι το καθεστώς του Λένιν στήριξε τους νεότουρκους του Κεμάλ με πολεμοφόδια και χρήματα, ώστε να πραγματοποιήσουν τις διώξεις και την αιματηρή γενοκτονία κατά των Ελλήνων του Πόντου.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Α.Ι.Γ.Ι.Σ., Θανάσης Κωνσταντίνου, μέσα από ένα σύντομο ιστορικό της Γενοκτονίας ανέδειξε τα ειδεχθή εγκλήματα των Τούρκων.

Η εκδήλωση έληξε με εκατοντάδες αναμμένες δάδες προς τιμήν των εκατοντάδων χιλιάδων ψυχών και με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı