You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » To Σάββατο η εκδήλωση του Εθνικού

To Σάββατο η εκδήλωση του Εθνικού

To Σάββατο η εκδήλωση του Εθνικού

Το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η εορταστική εκδήλωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού. Ειδικότερα, ο πρόεδρος Αλέξιος Αγγελόπουλος περιμένει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τους φίλους της πειραϊκής ομάδας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί και ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης .
Για να δούμε  θα γίνει ο κ. Βασιλειάδης αγγελιοφόρος καλών ειδήσεων για  τα  γηπεδικά θέματα και γενικότερα  με τα θέματα αθλητισμού του  Πειραιά; Περιμένουμε  με  ενδιαφέρον  την τοποθέτησή του δεδομένου  ότι  ο  υφυπουργός έχει δηλώσει  ότι:

«Θα δώσουμε τη μάχη και για τα επαγγελματικά αθλήματα και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Έχουμε πολλή δουλειά, αλλά το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Έχουν γίνει πολλά βήματα και έχουμε βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Όταν οι άλλοι πετούσαν αετό, επιτρέψτε μου την έκφραση, εμείς κάνουμε σημαντικές παρεμβάσεις στον αθλητισμό»
Ο Υφυπουργός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η αναγέννηση του αθλητισμού μέσω της καλής λειτουργίας των αθλητικών χώρων καθώς και η συντήρηση και βελτίωση των δημόσιων και δημοτικών αθλητικών υποδομών σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αποτελούν βασικούς στόχους της κυβέρνησης. “Η ευχή είναι μία: Να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Για τον ελληνικό αθλητισμό, οι άνθρωποι αυτοί που σε πολύ δύσκολες συνθήκες και πολλές φορές χωρίς την απόλυτη αρωγή από την πολιτεία να είναι υγιείς και να συνεχίζουν να μας χαρίζουν χαμόγελα. Εμείς σας πολιτική ηγεσία, θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, να δουλέψουν με αξιοπρέπεια για να μας κάνουν όλους χαρούμενους”.
Κλαίρη Παπαγεροθέου

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı