You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » O Kώστας Μπακογιάννης στον Πειραιά μόνο για τον Χριστόφορο

O Kώστας Μπακογιάννης στον Πειραιά μόνο για τον Χριστόφορο

O Kώστας Μπακογιάννης στον Πειραιά μόνο για τον Χριστόφορο

Στον Πειραιά κατέβηκε σήμερα ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης προκειμένου να επισκεφθεί το πολιτικό γραφείο του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ αλλά και φίλου του, Χριστόφορου Μπουτσικάκη. Ακολούθησε περιοδεία σε καταστήματα κατά τη διάρκεια της οποίας πολλοί ήταν εκείνοι που χαιρετούσαν εγκάρδια και τους δύο. Στη συνέχεια κάθισαν σε γνωστή καφετέρια της πλατείας Κοραή όπου έτυχαν θερμής υποδοχής.

Παρών, όπως πάντα, και ο πατέρας του Χριστόφορου, Γιάννης Μπουτσικάκης που γνωρίζει τον Κώστα Μπακογιάννη από παιδί. Φαίνεται, άλλωστε και στη φωτογραφία η οικειότητα μεταξύ των δύο ανδρών. Στη ίδια φωτογραφία διακρίνονται αριστερά και τα αδέλφια του Χριστόφορου Μπουτσικάκη, Kωνσταντίνα και Μανώλης, τον οποίο μάλιστα έχει βαφτίσει ο Κώστας Μπακογιάννης. Θυμίζουμε ότι προ ημερών παρούσα στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Χριστόφορου ήταν και η Αλεξία Μπακογιάννη  τιμώντας τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δύο οικογενειών.

Πριν από λίγο ο κος Μπουτσικάκης έγραψε στη σελίδα του στο facebook: “Ευχαριστώ τον αδελφό μου Κώστα Μπακογιάννη για την πολύτιμη στήριξή του στον προεκλογικό μου αγώνα!  Μια ζωή μαζί, μαζί και στα πρώτα μου πολιτικά βήματα! Μαζί για τον Πειραιά & Νησιά μας!”

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı