You Are Here: Home » ΕΜΠΟΡΙΟ-ΕΠΙΧ/ΣΕΙΣ » O ΕΣΠ για το “όχι” των δικηγόρων στη μεταφορά των Δικαστηρίων

O ΕΣΠ για το “όχι” των δικηγόρων στη μεταφορά των Δικαστηρίων

O ΕΣΠ για το “όχι” των δικηγόρων στη μεταφορά των Δικαστηρίων

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με αφορμή την απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας της Γενικής Συνέλευσης του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, σύμφωνα με την οποία 432 ψήφισαν κατά της μεταφοράς των Δικαστηρίων Πειραιά στο Δήμο Νίκαιας Ρέντη και 12 υπέρ, ανακοινώνει τα εξής:

Η συντριπτικά αρνητική απάντηση που δόθηκε για τη μεταστέγαση των Δικαστηρίων, από τον πλέον αρμόδιο φορέα τον «Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά», ταυτίζεται απόλυτα με τη θέση των επιστημονικών και παραγωγικών φορέων του Πειραιά, που επανειλημμένα έχουμε δηλώσει ανυποχώρητοι στο επιχειρούμενο σχέδιο καταστροφής του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της πόλης μας.

Το ξεκάθαρο «ΟΧΙ» που διατυπώθηκε χθες, μας δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για τον λόγο που επισπεύδεται η μεταφορά μιας τόσο ζωτικής για την πόλη μας Αρχής και υπερθεματίζει υπέρ της άποψης, ότι έστω και την ύστατη στιγμή, υπάρχει δυνατότητα επανεξέτασης του χώρου μεταφοράς της.

Η ολιγωρία της Πολιτείας και του αρμόδιου πολιτικού κόσμου της πόλης στην πρόθεση κατακερματισμού, απαξίωσης και απομόνωσης του Πειραιά, ειδικά σε μια περίοδο όπου βρίσκονται σε εξέλιξη σοβαρά έργα υποδομής, είναι εμφανής.

Η υπομονή μας έχει πλέον εξαντληθεί. Ο Πειραιάς είναι ανυποχώρητος σε ό,τι δικαιούται και ό,τι του αξίζουν ως μητροπολιτική πόλη – λιμάνι.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı