You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » O Βασιλιάς της Ταϊλάνδης και… η επίσημη ερωμένη του

O Βασιλιάς της Ταϊλάνδης και… η επίσημη ερωμένη του

O Βασιλιάς της Ταϊλάνδης και… η επίσημη ερωμένη του

Την παρουσίασε επίσημα στο κοινό και μάλιστα παρουσία της συζύγου του

Ο ιστότοπος των ανακτόρων της Ταϊλάνδης κράσαρε μετά τη δημοσίευση νέων φωτογραφιών της επίσημης ερωμένης του βασιλιά, που την δείχνουν να κάθεται στα πόδια του, στο πιλοτήριο ενός μαχητικού και με στολή παραλλαγής να ποζάρει στο πλευρό του παρέα με τον “βασιλικό σκύλο”.

Οι φωτογραφίες της 34χρονης πρώην νοσοκόμας και νυν υποστρατήγου Sineenat Wongvajirapakdi -33 χρόνια νεώτερης του βασιλιά Μάχα Βατζιραλόνγκορνκ, δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες μαζί με το επίσημο βιογραφικό της. Εκπρόσωπος των ανακτόρων είπε ότι γίνονται προσπάθειες να αποκατασταθεί η επίσημη ιστοσελίδα, που «λύγισε» υπό το βάρος της υψηλής επισκεψιμότητας.

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης παρουσίασε επίσημα στο κοινό -και μάλιστα παρουσία της συζύγου του(!) της 41χρονης βασίλισσας Σουτίντα – την σωματοφύλακα και παλλακίδα του επίσημα στο κοινό σε μια ασυνήθιστη για τα δυτικά ήθη τελετή με αφορμή τα 67α γενέθλιά του τον περασμένο μήνα.

Ορισμένες από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν χθες ακολουθούν τη βασιλική παράδοση με την Sineenat να φορά παραδοσιακή ταϊλανδέζικη φωτογραφία ποζάροντας στο πλευρό του άνακτα, καθισμένη δίπλα του ή στα πόδια του.

Πηγή: iefimerida.gr

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı