You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Nίκαια: Κατεβαίνει για Δήμαρχος ο γιατρός Κώστας Μαραγκάκης

Nίκαια: Κατεβαίνει για Δήμαρχος ο γιατρός Κώστας Μαραγκάκης

Nίκαια: Κατεβαίνει για Δήμαρχος ο γιατρός Κώστας Μαραγκάκης

Η απόφαση του Γιώργου Ιωακειμίδη να τερματίσει τη θητεία του στον α’ βαθμό της Αυτοδιοίκησης άνοιξε τον δρόμο της διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου στον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη για ένα πρόσωπο που θήτευσε στο πλευρό του και αποτελεί μέχρι σήμερα έναν από τους στενούς του συνεργάτες.  Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο, γνωστό Νικαιώτη ορθοπαιδικό Κώστα Μαραγκάκη ο οποίος χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού όχι μόνο των ασθενών του αλλά και των συμπολιτών του, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.
Ολο αυτό το διάστημα της θητείας του δίπλα στον Ιωακειμίδη, ανταποκρίθηκε αθόρυβα και με υψηλή επάρκεια στα καθήκοντα που του ανατέθηκαν συνεργαζόμενος πάντα σε άριστο κλίμα τόσο με τους εργαζόμενους του Δήμου όσο και με τα στελέχη της δημοτικής ομάδας αλλά και τις παρατάξεις της μειοψηφίας.
Ο Κώστας Μαραγκάκης ουδέποτε υιοθέτησε τους γνωστούς τακτικισμούς των “δελφίνων”. Αντιθέτως, ο σεβασμός του πρωτίστως στον θεσμό του Δημάρχου και δη στο πρόσωπο του απερχόμενου Δημάρχου, δεν του επέτρεπε να κινήσει πρώιμα τις διαδικασίες καθόδου του στις εκλογές του Οκτώβρη ως επικεφαλής συνδυασμού. Ωστόσο, παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις του Γιώργου Ιωακειμίδη σχετικά με το εάν θα δώσει και σε ποιον το “δαχτυλίδι της διαδοχής”. Aν και δεν έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς οι δημότες ψηφίζουν με κριτήριο το συμφέρον της πόλης τους, κοντός ψαλμός αλληλούια.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı