You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Nίκαια: Εγκαινιάστηκαν τα Δημοτικά Ιατρεία

Nίκαια: Εγκαινιάστηκαν τα Δημοτικά Ιατρεία

Nίκαια: Εγκαινιάστηκαν τα Δημοτικά Ιατρεία

Στην οδό Εφέσου 84 λειτουργούν πλέον, τα Δημοτικά Ιατρεία Νίκαιας, σε νέο ιδιόκτητο χώρο, πάνω από το 6ο ΚΑΠΗ της πόλης. Πριν από 4 χρόνια ο κ. Αργυρόπουλος έκανε δωρεά το κτίριο στο Δήμο και μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ο χώρος ανακαινίστηκε και παραδόθηκε προς χρήση. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν χθες, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα βασικών υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Εκτός από τις υπάρχουσες παροχές έχουν προστεθεί οι παρακάτω υπηρεσίες:
-Λογοθεραπεία για παιδιά, Ψυχολογική στήριξη για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, Αιτήματα για Δωρεάν Φαρμακευτική Περίθαλψη για Ανασφάλιστους, Κλινικός Διατροφολόγος για ασθενείς με σοβαρά νοσήματα, Ιατρός Εργασίας (Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη).

Ο Δήμαρχος Γιώργος Ιωακειμίδης ανέφερε ότι «στόχος μας είναι η προαγωγή υγείας και η βιώσιμη ανάπτυξη με στόχο την κάλυψη αναγκών των ευπαθών ομάδων της πόλης μας. Ο σχεδιασμός, η οργάνωση και η υλοποίηση των παρεμβάσεων μας στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας όπως είναι τα Δημοτικά Ιατρεία, προσαρμόζονται στις ανάγκες του τοπικού πληθυσμού, καθιστώντας το κοινωνικό αγαθό της υγείας προσιτό για όλους και προάγουν την ολιστική προσέγγιση στη φροντίδα υγείας των πολιτών. Τα Δημοτικά Ιατρεία της πόλης μας έχουν αποκτήσει την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή και με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας».
Στη Δημοτική Ενότητα του Ρέντη λειτουργούν Δημοτικά Ιατρεία από το 1996 στην οδό Μπαλτατζή 32 (κτίριο Ι. Κουφατζίδου) και κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχονται είναι συνταγογραφήσεις και φυσιοθεραπείες. Παράλληλα, στην οδό Μπιχάκη 8 λειτουργεί το Κοινωνικό Φαρμακείο και στο Δημαρχείο Αγ.Ι. Ρέντη παρέχονται υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı