You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » Αυξημένα μέτρα για τον αγώνα μπαράζ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ

Αυξημένα μέτρα για τον αγώνα μπαράζ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ

Αυξημένα μέτρα για τον αγώνα μπαράζ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ

Μέτρα για τον Σαββατιάτικο αγώνα μπαράζ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ έχουν λάβει η Αστ. Διεύθυνση Πειραιά, αλλά και η Ε.Π.Σ. Πειραιά. Ειδικότερα ενημερώνουν τους φιλάθλους των ομάδων για τα εξής:

1.Για τον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ληφθεί ιδιαίτερα μέτρα τάξης από την αστυνομία τόσο εντός όσο κι εκτός του γηπέδου.

2. Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα υπάρχει έλεγχος, αφού απαγορεύεται η μεταφορά καπνογόνων, βεγγαλικών κροτίδων, οινοπνευματωδών ποτών, ενώ επίσης απαγορεύεται η ανάρτηση υβριστικών ή ρατσιστικών πανό.

Δεν θα επιτρέπεται η προσέγγιση των Θυρών σε άτομα που δεν θα έχουν προηγουμένως εφοδιασθεί με εισιτήριο.

3.Οι Θύρες του Γηπέδου Νεάπολης 1-2( ουδέτεροι), 3( Οδηγήτρια), 5(vips) , 7-8( Κερατσινίου) θα ανοίξουν για την είσοδο των φιλάθλων στις 16.00.

Τα δύο εκδοτήρια που θα λειτουργήσουν (το 1o επί της Γρ. Λαμπράκη για τους φιλάθλους της Οδηγήτριας, τους ουδέτερους και την Θύρα VIP και το 2o δίπλα στην Θύρα 7-8 για τους φιλάθλους του Κερατσινίου) θα πωλούν εισιτήρια από τις 15.30 .

4. Η Ε.Π.Σ. Πειραιά καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να σεβασθεί την αθλητική εγκατάσταση και να την παραδώσουμε όπως θα την παραλάβουμε.

Ζημιές που μπορεί να προξενηθούν από φιλάθλους, αθλητές, μέλη των δύο σωματείων θα επιβαρύνουν το τυχόν υπαίτιο σωματείο.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı