You Are Here: Home » Uncategorized » Mε λαμπρότητα τα Θεοφάνεια στον Πειραιά

Mε λαμπρότητα τα Θεοφάνεια στον Πειραιά

Mε λαμπρότητα τα Θεοφάνεια στον Πειραιά

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Πειραιά. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορωνείας κ.κ. Παντελεήμονος.

Στον καθαγιασμό των Υδάτων εκπροσώπησε την Κυβέρνηση ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Λοβέρδος. Στην τελετή παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Α´ Αντιπρόεδρος της τελευταίας Βουλής των Ελλήνων κ. Γιάννης Τραγάκης, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, οι Στρατιωτικές Αρχές της χώρας, φορείς της πόλης και πλήθος κόσμου.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λοβέρδου, του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα και του Α´ Αντιπροέδρου της τελευταίας Βουλής κ. Γιάννη Τραγάκη.

Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά

”Γιορτάζουμε σήμερα στον Πειραιά, στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, την εορτή των Θεοφανείων. Υποδέχθηκα και καλωσόρισα τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, της Εκκλησίας, των Σωμάτων Ασφαλείας, Προέδρους φορέων σε μια πολύ ωραία και σεμνή τελετή. Εύχομαι καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους τους Πειραιώτες και σε όλους τους Έλληνες. Από την πλευρά μου να πω, ότι είναι μια χρονιά δύσκολη και θα καταβάλλουμε προσπάθεια όλο το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά, ώστε να βελτιώσουμε τον Πειραιά, να προοδεύσει η πόλη, επ’ ωφελεία των πολιτών και των δημοτών του Πειραιά. Να είστε καλά, καλή χρονιά σε όλους”.

Ανδρέας Λοβέρδος, Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων

”Καλημέρα σε όλους και σε όλες. Θέλω να ευχηθώ Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά και σε όλες και σε όλους μας το Φως της λογικής”.

Αλέξης Τσίπρας, Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ-Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

”Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία, μια λαμπρή γιορτή για τον ελληνικό λαό. Να ευχηθώ το Φως της Δικαιοσύνης και της αλήθειας να ζεσταίνει από εδώ και εμπρός την πατρίδα μας”

Μετά την τελετή καθαγιασμού των Υδάτων ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρέθεσε δεξίωση στους επίσημους προσκεκλημένους στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı