You Are Here: Home » ΞΕΚΑΤΙΝΟΚΑΤΙΝΙΕΣ » Limit up για τη Ρία

Limit up για τη Ρία

Limit up για τη Ρία

Χάρμα οφθαλμών είναι αυτό το κορίτσι αν και έχει ένα θεματάκι με το… κούνημα. Η αντίζηλος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Ρία Αντωνίου, κατάφερε να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας όχι με τον μέτριο χορό της στο Ιταλικό Dancing with the stars αλλά με την απίστευτη ομορφιά της. Αντιθέτως, την επίσης πανέμορφη Τζούλια την έφαγε η μαρμάγκα με τις κακές επιλογές της. Θα πει κάποιος, μα απ’ τα 16 του ακόμα το κορίτσι φωτογραφιζόταν σχεδόν τσιτσίδι προφανώς με τη συγκατάθεση των γονέων της! Από τότε ήταν στραβό το κλίμα…

 

Συμβουλή προς την κ. Τρέμη

Προτείνω στη βασική άνκορ γούμαν του MEGA να εγκαταλείψει τα βαθιά ντεκολτέ γιατί πρώτον, της λείπουν μερικά κιλά και δεύτερον και κυριότερο, δεν είναι πια παιδούλα.

 

Ελα συ, φύγε συ

Ο Antenna έδωσε πασαπόρτι στη σύζυγο του Νίκου Μάνεση. Η Φαίη Μαυραγάνη που παρουσίαζε εδώ κι αρκετά χρόνια δελτία ειδήσεων δήλωσε ότι θύμωσε και οργίστηκε όταν της ανήγγειλαν το τέλος της συνεργασίας. Και ποιος δεν θα θύμωνε! Το κανάλι του Αμαρουσίου ενέταξε προσφάτως στο δυναμικό του τη Ρίτσα Μπιζόγλη η οποία, μεταξύ μας, είναι μια μέτρια παρουσία. Συμπαθής μεν, λίγη δε.

 

Ότι αρχίζει ωραίο…

Δεν είναι δα και καμιά σοβαρή απώλεια! Μιλάω για τη λήξη της συνεργασίας του Ιωσήφ Μαρινάκη με το STAR αν και παίζεται αν θα ξαναβγεί στον αέρα η εκπομπή «Νηστικοί Πράκτορες». Περιττή η παρουσία του ηθοποιού στην εκπομπή μαγειρικής. Άλλη μια «συνταγή» του καναλιού που δεν πέτυχε.

 

Απ’ τα ψηλά στα χαμηλά

Καημένη μου Τάτυ. Σε βλέπω να πέφτεις κάτω από τη βάση με τα ποσοστά που συγκεντρώνεις. Οριακά λίγο πριν το μονοψήφιο βρίσκεσαι. Ο Μουτσινάς και η Ηλιάκη δεν μαζεύονται με τίποτα.

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı