You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » Κι εμείς, τι κάνουμε ωρέ;

Κι εμείς, τι κάνουμε ωρέ;

Κι εμείς, τι κάνουμε ωρέ;

Του Μιχάλη Χάνδακα

Δικαιώνονται οι «κινδυνολόγοι» και οι «νοσηροί εγκέφαλοι» που προειδοποιούν χρόνια τώρα για τα δόλια σχέδια των «φίλων» μας των Γερμανών. Η πιο ακραία εκδοχή του περιορισμού της ελληνικής κυριαρχίας και αφανισμού του ελληνικού έθνους με την πρόσμιξη αλλόθρησκων κακοποιών στοιχείων, παίρνει σάρκα και οστά. Και όσοι δεν το κατάλαβαν, με τα Μνημόνια, θα το νιώσουν τώρα.

Κατά τον Δεκέμβρη μήνα, λένε, θα καταφθάσουν στην Κρήτη ο πρώτες ορδές «ελαττωματικών» λαθρομεταναστών, Πακιστανών, Αφγανών, Ιρακινών. Με λίγα λόγια η Γερμανία θα μας στείλει πακέτο κάθε καρυδιάς καρύδι, όλα τα αποβράσματα των μουσουλμανικών χωρών που δεν… εξανθρωπίζονται και δεν μπορούν να αφομοιωθούν από τη Γερμανική κοινωνία. Που χουφτώνουν σε δημόσιους χώρους ανύποπτες γυναίκες παρενοχλώντας τις σεξουαλικά, που βιαιοπραγούν, που θεωρούνται εν δυνάμει τρομοκράτες έτοιμοι να αιματοκυλήσουν δημόσιους χώρους. Οι «φίλοι» μας οι Γερμανοί, αποφάσισαν να τους ξεφορτωθούν, να τους ρίξουν στα σκουπίδια, ορίζοντας την Κρήτη μας ως τον κάδο των απορριμμάτων, με τους αστείους του ελληνικού Κοινοβουλίου – πλην ελαχίστων – απλά, να τους θωρούν.

Και το ερώτημα είναι: Κι εμείς, τι κάνουμε ωρέ;

Ξυπνούν μνήμες του ’41, τότε που οι Γερμανοί προσπαθούσαν μέρες να καταλάβουν από αέρος τη λεβεντογέννα Κρήτη. Η αντίσταση των Κρητικών μας ήταν τέτοια που οι Γερμανοί κόπιασαν για να την καταλάβουν μετρώντας σημαντικές απώλειες σε έμψυχο και άψυχο υλικό.

Ούτε τώρα, θα τους αφήσουν. Θα δώσουν και σ’ αυτόν τον πόλεμο τη μάχη για να αποτρέψουν τη νέα απόβαση που μας ετοιμάζουν οι απόγονοι του Χίτλερ, καλώντας σε γενικό ξεσηκωμό όλους τους Ελληνες.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı