You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Κλείνουν τα λατομεία στο Μπατσί της Σαλαμίνας

Κλείνουν τα λατομεία στο Μπατσί της Σαλαμίνας

Κλείνουν τα λατομεία στο Μπατσί της Σαλαμίνας

Παραδίδεται ο χώρος στο Δημόσιο με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης ΔιοίκησηςΑπερρίφθη από τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης το αίτηµα της «ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Α.Ε.» για χορήγηση παράτασης της µίσθωσης των δύο δηµόσιων λατοµικών χώρων αδρανών υλικών που εκµεταλλεύεται η εν λόγω εταιρεία στη θέση “Γούβα Μπατσί” του ∆ήµου Σαλαµίνας.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση καταγγέλλει και λύει μονοµερώς και αζηµίως για το ∆ηµόσιο τις συµβάσεις µισθώσεων, µε τις οποίες µισθώθηκαν στην «ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ ΕΠΕ» δύο δηµόσιοι λατοµικοί χώροι Α΄ & Β΄ αδρανών υλικών εκτάσεων 95,80 στρ. και 81,4 στρ. στρεµµάτων.

Η «ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Α.Ε» σύµφωνα µε όσα προβλέπονται στη παρ. 11 ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ των συµβολαίων µίσθωσης υποχρεούται όπως εντός έξι µηνών:

• Να αποκοµίσει τον µηχανολογικό εξοπλισµό που βρίσκεται εντός του λατοµικού χώρου

• Να παραδώσει τον χώρο στο ∆ηµόσιο (σε ειδική Επιτροπή που θα συγκροτηθεί) χωρίς ιδιαίτερη όχληση και αφού προηγουµένως έχει προβεί στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος σύµφωνα µε όσα προβλέπονται στις µελέτες (αποκατάστασης)που έχουν εγκριθεί .

• Να αποµακρύνει (ξεσκαρώσει) από τα πρανή του λατοµείου επικίνδυνους όγκους και να περιφράξει µε σύρµα πλέγµα, τα επικίνδυνα απόκρηµνα του λατοµείου.

Ωστόσο, η εταιρεία έχει το δικαίωμα της προσφυγής κατά της απόφασης του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης στον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας εντός αποκλειστικής προθεσµίας τριάντα ηµερών.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı