You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Δήλωση Κασιμάτη για την ένταξη έργων στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής

Δήλωση Κασιμάτη για την ένταξη έργων στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής

Δήλωση Κασιμάτη για την ένταξη έργων στον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής

Με αφορμή τον Προϋπολογισμό και το πρόγραμμα εκτελεσθέντων έργων της Περιφέρειας Αττικής του 2017, που συζητήθηκε και ψηφίστηκε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης δήλωσε:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, τον Αντιπεριφερειάχη Γιώργο Γαβρίλη και το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για την ένταξη έργων που αφορούν στον Κορυδαλλό, στο πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής. Έργα που αντιμετωπίζουν χρόνιες και άμεσες ανάγκες της πόλης και των δημοτών.

Η απόφαση αυτή υλοποιεί τη δέσμευση της περιφερειακής αρχής και της κας Δούρου για σχεδιασμό, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες και προτεραιότητες, με κριτήριο το όφελος της Αττικής. Για τη δημιουργία υποδομών, που καλύπτουν ουσιαστικές ανάγκες για το παρόν και το μέλλον της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας.

Σηματοδοτεί δε την άριστη συνεργασία που διέπει τον πρώτο και τον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης με κριτήριο, όχι προσωπικές σχέσεις ή συμπάθειες, αλλά την ωριμότητα των έργων που προτείνονται. Σε αυτά εντάσσονται και τα έργα του Κορυδαλλού.

Όσον αφορά στη συνεργασία μας με τον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, όπως λέει και ο λαός μας. Είναι μεγάλη τύχη και τιμή για τον Κορυδαλλό και τον Πειραιά, το γεγονός ότι στη θέση αυτή βρίσκεται ο κ. Γαβρίλης. Με το καθημερινό του ενδιαφέρον για τις ανάγκες των Δήμων, το ήθος, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα του, προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες σε μια δύσκολη εποχή για την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες.

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı