You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Συγγνώμη Δ. Καμμένου από τους Εβραίους για τη φωτογραφία από το Αουσβιτς

Συγγνώμη Δ. Καμμένου από τους Εβραίους για τη φωτογραφία από το Αουσβιτς

Συγγνώμη Δ. Καμμένου από τους Εβραίους για τη φωτογραφία από το Αουσβιτς

Σε ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα στο facebook, ο νέος αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Καμμένος, ανατρέχει στη χρήση της φωτογραφίας του Αουσβιτς χαρακτηρίζοντάς την ατυχή. Συγκεκριένα αναφέρει:

Προς αποκατάσταση προηγούμενων δημοσιεύσεών μου στα κοινωνικά δίκτυα που είχαν τύχει αυστηρής κριτικής, θέλω να ξεκαθαρίσω για μια ακόμη φορά πως ήταν ατυχής η χρήση της φωτογραφίας του στρατοπέδου του Άουσβιτς σε συγκεκριμένη ανάρτησή μου.

Στο παρελθόν είχα αναπαράξει τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους Εβραίους πολίτες και γι’ αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα.

Θέλω να δηλώσω τόσο η δική μου όσο και άλλες σχετικές αναρτήσεις, προσβλητικές για τους Εβραίους συμπολίτες μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα δήλωσή μου, ζητώ και προσωπικά συγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό.

Ο αντισημιτισμός και η μισαλλοδοξία δεν έχουν θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο λόγος μίσους και η βία εναντίον των Εβραίων πολιτών της Ευρώπης, είναι ασυμβίβαστες με τις αξίες της.

Ευελπιστώ να αφήσουμε το συμβάν αυτό οριστικά στο παρελθόν όπου ανήκει και μαζί με την Ελληνική Εβραϊκή Κοινότητα, να προχωρήσουμε με ένα πνεύμα συνεργασίας στην προάσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού λαού μέσα από το νέο μου πια θεσμικό ρόλο, αυτού του Αντιπροέδρου της Βουλής.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı