You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Kάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης στις Αντιπεριφέρειες Πειραιώς και Νήσων

Kάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης στις Αντιπεριφέρειες Πειραιώς και Νήσων

Kάδοι εσωτερικής ανακύκλωσης στις Αντιπεριφέρειες Πειραιώς και Νήσων

Στην Αντιπεριφέρεια  Νότιου Τομέα και στη συνέχεια Πειραιώς και Νήσων μετέβη σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής προκειμένου να παραδώσει ειδικούς κάδους εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών.

Οι 62 κάδοι που παραδόθηκαν θα τοποθετηθούν σε όλους τους χώρους και τις αρμόδιες υπηρεσίες των Αντιπεριφερειών.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Ν. Τομέα  Δ. Νάνου και Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη. Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζόμενους και να ενημερωθεί για μια σειρά από υπηρεσιακά ζητήματα. Επιπλέον ζήτησε την συνδρομή τους στην υλοποίηση του προγράμματος ανακύκλωσης επισημαίνοντας ότι πρώτη η Περιφέρεια και οι εργαζόμενοί της δίνουν το θετικό παράδειγμα προκειμένου να γίνει η ανακύκλωση αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας.  

«Στόχος είναι να περιοριστεί δραστικά η ποσότητα του σύμμεικτου σκουπιδιού που καταλήγει στη Φυλή. Εάν θέλουμε να βελτιωθεί το επίπεδο της ποιότητας ζωής μας οφείλουμε να προχωρήσουμε σε ριζοσπαστικές αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων» τόνισε και πρόσθεσε πως σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς, η διανομή κάδων συλλογής βιοαποβλήτων, κάδων εσωτερικής ανακύκλωσης και ειδικών σύγχρονων απορριμματοφόρων σε όλους τους Δήμους».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı