You Are Here: Home » Uncategorized » Hμέρες Πολιτισμού στο Δήμο Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη

Hμέρες Πολιτισμού στο Δήμο Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη

Hμέρες Πολιτισμού στο Δήμο Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη

Θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα, συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής, βιτρώ και χαρακτικής, τραγούδι περιλαμβάνουν οι «Ημέρες Πολιτισμού» που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη από τις 12 Μαϊου έως τις 27 Ιουνίου.

Η έναρξη γίνεται με το 21ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας το Σάββατο 12 Μαϊου που συνδιοργανώνει ο Δήμος με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Νίκαιας και φέτος είναι αφιερωμένο στην αείμνηστη Δόμνα Σαμίου. Αρχές Ιουνίου ξεκινούν οι Καλλιτεχνικές Δημιουργίες των Πολιτιστικών Τμημάτων της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας καθώς και οι Ημέρες Ερασιτεχνικής Δημιουργίας της Δημοτικής Ενότητας Αγ. Ι. Ρέντη.

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης υπογραμμίζει: «Τα παιδιά μας με φαντασία και μεράκι αναδεικνύουν τα καλλιτεχνικά ταλέντα τους και κάνουν πράξη τη διάθεσή τους για δημιουργία. Ο Δήμος μας μέρα με τη μέρα, παρά τις όποιες αντιξοότητες , κερδίζει το μέλλον μέσα από σύγχρονες υποδομές στον πολιτισμό, στην παιδεία, στον αθλητισμό , στην ψυχαγωγία. Γι’αυτό και είναι μια πόλη που επενδύει τα όνειρα και τις ελπίδες της στους νέους προκειμένου να έχει τη θέση που της αξίζει. Πάντα μένουν πολλά περισσότερα για να γίνουν και αυτό το αισθανόμαστε ως οφειλή στο πιο ελπιδοφόρο κομμάτι της πόλης μας, στη νεολαία μας.

Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στεκόμαστε πάντα αρωγοί κάθε πρωτοβουλίας της εκπαιδευτικής κοινότητας. Με την αρμονική συνεργασία όλων μας-των εκπαιδευτικών, των γονιών, των μαθητών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σας προκαλούμε και προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν στο Κηποθέατρο, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» και στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος» από τον Μάϊο έως τον Ιούνιο».

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı