You Are Here: Home » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚA » Εννέα άτομα εμπλέκονται στην κλοπή κινητών από κατάστημα στο Κερατσίνι

Εννέα άτομα εμπλέκονται στην κλοπή κινητών από κατάστημα στο Κερατσίνι

Εννέα άτομα εμπλέκονται στην κλοπή κινητών από κατάστημα στο Κερατσίνι

Εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία υπόθεση κλοπής συσκευών κινητών τηλεφώνων, από κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στο Κερατσίνι.

Η κλοπή των κινητών τηλεφώνων είχε διαπραχθεί, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης – πορείας που πραγματοποιήθηκε στις 18-9-2015, όταν ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έσπασαν τους υαλοπίνακες της πρόσοψης του καταστήματος, εισέβαλαν και προκάλεσαν φθορές ενώ αφαίρεσαν χρήματα από το ταμείο και διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και δεκαοκτώ συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ύστερα από πολύμηνες έρευνες και αξιοποίηση όλου του προανακριτικού υλικού, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή στην κλοπή εννέα ατόμων. Τρείς εξ αυτών, ένας 18χρονος Αλβανός και δύο Ελληνες ηλικίας 25 και 33 ετών, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου κατηγορούμενοι μεταξύ άλλων για αδικήματα που εμπίπτουν στον νόμο περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί βεγγαλικών.

Ειδικότερα, στο σπίτι του 18χρονου, ο οποίος συμμετείχε στην κλοπή των κινητών τηλεφώνων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία από τις κλαπείσες συσκευές, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -463- γραμμαρίων και πλήθος συσκευασιών διακίνησης ναρκωτικών.

Στο σπίτι του 25χρονου, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία  από τις κλαπείσες συσκευές και δέκα φυσίγγια.

Στην οικία του 33χρονου, ο οποίος επίσης κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, πενήντα δύο φυσίγγια, τρεις κάλυκες και μία κροτίδα.

Επιπλέον, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής κατηγορούνται και οι υπόλοιποι έξι δράστες. Από έρευνες στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο επιπλέον εκ των αφαιρεθέντων κινητών τηλεφώνων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı