You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Eξαρθρώθηκε σπείρα ληστών στη Σαλαμίνα

Eξαρθρώθηκε σπείρα ληστών στη Σαλαμίνα

Eξαρθρώθηκε σπείρα ληστών στη Σαλαμίνα

Εξαρθρώθηκε, μετά από συστηματική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και του Τ.Α. Σαλαμίνας εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά ένοπλες ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Σαλαμίνας και της Δυτικής Αττικής.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στην Αγία Βαρβάρα και το Κερατσίνι, τρία άτομα, δύο ηλικίας 23 ετών και ένας 35χρονος, μέλη της ομάδας. Συνεργοί και συγκατηγορούμενοί τους είναι άλλα τέσσερα άτομα εκ των οποίων ένας 48χρονος ο οποίος συνελήφθη στην Καλαμάτα για παρόμοια αδικήματα και εκβίαση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, από κοινού με τους συνεργούς τους, είχαν συστήσει από τον Οκτώβριο του 2013 εγκληματική ομάδα, με διαρκή δράση, τα μέλη της οποίας είχαν διακριτούς ρόλους και διέπρατταν ληστείες σε καταστήματα και οικίες αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει έξι ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και οικίες, εκ των οποίων πέντε στη Σαλαμίνα και μία στα Μέγαρα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı