You Are Here: Home » ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ » Eνα γράμμα για τους Ελληνες

Eνα γράμμα για τους Ελληνες

Eνα γράμμα για τους Ελληνες

Καταδικασμένοι 10.000 υγειονομικοί

Φίλες και φίλοι, σ’ αυτό το γράμμα θα ήθελα να σας πω δυο λόγια για όσα σας κρύβουν οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα εδώ και επτά μήνες. Εδώ και επτά ολόκληρους μήνες 7500+2500 γιατροί, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές, τραυματιοφορείς, μικροβιολόγοι, ακτινοθεραπευτές, οδηγοί ασθενοφόρων, καθαρίστριες, παρασκευαστές, γενετιστές, φαρμακοποιοί και κάθε είδους επαγγελματίες υγείας, που στελεχώνουν εδώ και δεκάδες χρόνια το εθνικό σύστημα υγείας και κάθε είδους δομές υγείας αλλά και ιδιωτικές κλινικές, ιατρεία, φαρμακεία και μικροβιολογικά εργαστήρια της γειτονιάς σας, έχουν καταδικαστεί χωρίς δίκη σε θάνατο δια της πείνας, χωρίς καν προηγούμενη ακρόαση και χωρίς διάπραξη εγκλήματος.

10.000 άνθρωποι μαζί και τα παιδιά τους λόγω μιας ΚΥΑ ζουν με μηδενικό εισόδημα. Και δε φτάνει μόνο αυτό το κακό αλλά είναι όμηροι της κυβέρνησης (και της αντιπολίτευσης που δεν αντιδρά) γιατί ούτε απολύονται για να βρουν κάπου αλλού μια εργασία αλλά και όσοι είχαν νόμιμη άδεια από το κράτος να εργάζονται λίγες ώρες κάπου αλλού τους αφαιρέθηκε. Είναι δηλαδή, καταδικασμένοι σε απόλυτη εξόντωση. Έξι υγειονομικοί εξ αυτών εδώ από τις 21 του Μάρτη κάνουν απεργία πείνας έξω ακριβώς από την είσοδο του Υπουργείου Υγείας. Ο υπουργός τους βλέπει κάθε μέρα. Έχετε ακούσει τίποτα για αυτούς εδώ και δύο εβδομάδες; Σας τα κρύβουν όλα αυτοί οι άνθρωποι, που όπως σας είπαν στην αρχή της λεγόμενης πανδημίας νοιάζονταν για την υγεία των παππούδων σας και των γιαγιάδων σας. Αλλά δεν νοιάζονται για το αν θα ζήσουν ή θα πεθάνουν χωρίς ούτε ένα ευρώ εισόδημα 10.000 συμπολίτες μας.

Πρόκειται για τους ίδιους συμπολίτες μας που τον Μάρτιο του 2020 σας έλεγαν να βγείτε στα μπαλκόνια να τους χειροκροτήσετε επειδή ήταν ήρωες. Ε λοιπόν, εκείνους τους ήρωες τώρα τους σκοτώνουν εν ψυχρώ. Τους σκοτώνουν μπροστά στα μάτια σας κι εσείς σιωπάτε. Ξέρετε ποιοι τους σκοτώνουν; Αυτοί που το 2010 μας έβαλαν στα μνημόνια της εξαθλίωσης, αυτοί που το 2015 αψήφησαν το δημοψήφισμα, αυτοί που το 2018 παρέδωσαν τη Μακεδονία μας βορά στον Μινώταυρο της παγκοσμιοποίησης, αυτοί που πριν λίγο έριξαν λάδι στη φωτιά του πολέμου στην Ουκρανία. Αυτοί που ψήφισαν νόμο για την είσοδο της ηλεκτρικής ενέργειας της Χώρας μας στο χρηματιστήριο της ενέργειας (για αυτό τον λόγο ήρθαν οι λογαριασμοί φουσκωμένοι). Αυτοί που έχουν πάει το πετρέλαιο και την βενζίνη στα ύψη (2,20€ το λίτρο).

Και ξέρετε ποιο είναι το έγκλημα αυτών των 10.000 συμπολιτών μας; ΔΕΝ αποδέχονται να παραδώσουν το κορμί τους στην φαρμακευτική έρευνα, να γίνουν δηλαδή πειραματόζωα στις κερδοσκοπικές εταιρείες που εμπορεύονται φάρμακα. Δεν αφήνουν το κράτος να απαλλοτριώσει το σώμα τους. Γιατί; Γιατί άραγε αυτοί που είναι γιατροί, γενετιστές, φαρμακοποιοί και κάθε είδους επιστήμονες υγείας βάζουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους σε αυτήν τη θέση; Έχετε ενημερωθεί ποτέ εδώ και 15 μήνες για το πόσοι έχουν πεθάνει και πόσοι έχουν υποστεί ελαφριές ή και βαριές ανεπιθύμητες ενέργειες από τα σκευάσματα αυτά, που οι 10.000 δε δίνουν τη συγκατάθεσή τους να υποστούν; Πρόκειται για ολοκληρωτική κατάργηση της διαφάνειας και του δικαιώματος πλήρους ενημέρωσης που δικαιούται ο πολίτης. Έχετε ενημερωθεί ότι πεθαίνουν καθημερινά έτσι ξαφνικά εκατοντάδες αθλητές πάνω στο τερέν και μέσα στα γήπεδα; Ξέρετε ότι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι θάνατοι στην Ελλάδα και στον κόσμο από όλες τις αιτίες; Έχετε ενημερωθεί ότι τα εγκεφαλικά επεισόδια και τα εμφράγματα έχουν αυξηθεί σε ποσοστά που χρήζουν εισαγγελικής παρέμβασης και διερεύνησης; Ξέρετε ότι αυτοί οι άνθρωποι εάν είχαν κάνει φόνο ο νόμος προβλέπει ότι θα παίρνουν το 50% του μισθού τους; Ξέρετε ότι οι φυλακισμένοι που κατόπιν δίκης φυλακίστηκαν κοστίζουν στο κράτος 28€ την ημέρα ενώ οι 10.000 υγειονομικοί υπάλληλοι κοστίζουν μηδέν ευρώ στο κράτος; Καταλαβαίνετε ότι εδώ έχουμε ένα διαρκές, ασυγχώρητο έγκλημα του καθεστώτος και της κυβέρνησης απέναντι σε μερίδα του ελληνικού λαού; Έλληνα συμπατριώτη μας, πρέπει να αρχίσεις να ρωτάς αυτούς που μέχρι πριν δύο χρόνια εμπιστευόσουν να σου δώσουν απαντήσεις. Έλληνα συμπατριώτη μας, πρέπει να κλείσεις την τηλεόραση και να ψάχνεις αλλού την αλήθεια. Έλληνα συμπατριώτη μας, σου λένε ψέματα. Σου κρύβουν την αλήθεια. Και την ίδια ώρα 10.000 υγειονομικοί πεθαίνουν. ΓΙΑΤΙ;

Από την ”ΦΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ” των Ομάδων Google.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı