You Are Here: Home » ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ » Aνακαλούνται τα ειδοποιητήρια για οφειλές στον Δήμο Πειραιά

Aνακαλούνται τα ειδοποιητήρια για οφειλές στον Δήμο Πειραιά

Aνακαλούνται τα ειδοποιητήρια για οφειλές στον Δήμο Πειραιά

Ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά η οποία εξεδόθη πριν από λίγο αναφέρει ότι με αφορμή την αποστολή ειδοποιητηρίων προς οφειλέτες, στα οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν ως μέτρο είσπραξης είτε το ενδεχόμενο δήμευσης περιουσιακών στοιχείων είτε κατάσχεσής τους, από το Γραφείο Τύπου διευκρινίζεται ότι:

«Με εντολή του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, ακυρώνεται η όποια διαδικασία είχε κινηθεί από υπερβάλλοντα ζήλο της αρμόδιας υπηρεσίας στο πλαίσιο της εφαρμογής του Νομοθετικού Διατάγματος 356/74.

Ως δημοτική αρχή κατανοούμε την οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι πολίτες, γι΄ αυτό και καμία απόφαση είσπραξης οφειλών με την απειλή κατάσχεσης ή δήμευσης περιουσιακών στοιχείων δεν θα υλοποιείται χωρίς απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στο πλαίσιο αυτό θα έχουν εξετασθεί διεξοδικά όλα τα στοιχεία του κάθε πολίτη-οφειλέτη προς το Δήμο Πειραιά και οι αδυναμίες καταβολής ή ρύθμισης των οφειλόμενων ποσών. Εξαίρεση αποτελούν οι ακραίες περιπτώσεις οφειλετών που έχουν τη δυνατότητα καταβολής, αλλά εκ συστήματος αποφεύγουν να καταβάλλουν τις υποχρεώσεις τους. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση θα λαμβάνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο».

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı