You Are Here: Home » Uncategorized » Aλλοι 2 υπάλληλοι του ΥΠΑΑΝ συνελήφθησαν για εκβίαση και δωροδοκία

Aλλοι 2 υπάλληλοι του ΥΠΑΑΝ συνελήφθησαν για εκβίαση και δωροδοκία

Aλλοι 2 υπάλληλοι του ΥΠΑΑΝ συνελήφθησαν για εκβίαση και δωροδοκία

Για εκβίαση και δωροδοκία σε βάρος επιχειρηματία ξενοδοχειακής μονάδας στο Ηράκλειο Κρήτης συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Ειδικότερα οι συλληφθέντες είχαν απαιτήσει το χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ, για να προωθήσουν – εγκρίνουν φάκελο αναπτυξιακού χαρακτήρα επιδοτούμενου προγράμματος για το ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του επιχειρηματία οι δύο υπάλληλοι είχαν εκβιαστικά παραλάβει σε παλαιότερο χρόνο το ποσό των 50.000 ευρώ. Σήμερα τους δόθηκαν άλλα 10.000 ευρώ που είχαν προσημειωθεί από το συνολικό απαιτούμενο ποσό των 120.000 ευρώ. Αρχικά οι συλληφθέντες είχαν απαιτήσει το 10% της δικαιούμενης επιδότησης, που ανέρχονταν στο ποσό 300.000 ευρώ περίπου, και ύστερα από συνεχείς διαπραγματεύσεις το ποσό ρυθμίστηκε στα 120.000 ευρώ.

Η σύλληψή τους, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για έναν άνδρα 58 ετών που υπηρετεί στη Διεύθυνση Οικονομικών και μία γυναίκα 56 χρονών που είναι προϊσταμένη του Τμήματος Διαχείρισης και Παρακολούθησης Κοινοτικών Προγραμμάτων, του Υπουργείου Ανάπτυξης.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı