You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Εγκαινιάστηκε το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου στον αύλειο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας

Εγκαινιάστηκε το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου στον αύλειο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας

Εγκαινιάστηκε το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου στον αύλειο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας

Τα εγκαίνια του Ιερού Ναού που βρίσκεται εντός του αύλειου χώρου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τιμάται επ’ ονόματι του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας, τελέστηκαν την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου.Ο Εσπερινός των Εγκαινίων, τελέστηκε Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ενώ χθες το πρωί τελέστηκε δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ.Δωροθέου και συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Κατά την διάρκεια του κηρύγματός του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ δοξολογώντας τον Πανάγιο Θεό μας «γι’ αυτή την μεγάλη Του δωρεά», όπως χαρακτηριστικά είπε, έκανε αναφορά στον «ιερό χώρο Αγιασμού και πνευματικής μεθέξεως και υπερβάσεως».

Ευχαριστώντας θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄, υπογράμμισε πως «η αγάπη του και η πιστότητά του είναι πραγματικά συγκινητικότατες για την ζωή μας και την πορεία μας».

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı