You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Πειραιάς: Αναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πειραιάς: Αναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πειραιάς: Αναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης άναψε σήμερα στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου, ανοίγοντας και επίσημα την εορταστική περίοδο στον Πειραιά!

Το δέντρο, ύψους 19 μέτρων, έχει στολιστεί με περισσότερα από 100.000 λαμπιόνια και προέρχεται από το Πανεπιστημιακό Δάσος Περτουλίου. Δωρίστηκε στον Δήμο Πειραιά από το Ταμείο Διοίκησης και Διαχείρισης Πανεπιστημιακών Δασών του Α.Π.Θ..

Ο στολισμός του είναι εμπνευσμένος από μια αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη ιστορία αυτή του «Καρυοθραύστη», δημιουργώντας μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης! Η τελετή της φωταγώγησης πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 5 Δεκεμβρίου και μεταδόθηκε με live streaming.

Λίγες ημέρες αργότερα, στην πρόσοψη του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά,  θα προβάλλεται ένα ψηφιακό υπερθέαμα, με τη μέθοδο του3d animation mapping, γεμάτο από γιορτινά χρώματα, μαγικές εικόνες και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Τιμώντας το έθιμο του στολισμένου καραβιού, ένα έθιμο με βαθιές ρίζες και μακρά παράδοση, στολίζονται και φωταγωγούνται δύο πανέμορφα παραδοσιακά σκαριά, στο Μικρολίμανο και στο Πασαλιμάνι, ενώ η πόλη θα γεμίσει με φωτεινά θεάματα γεμάτα χρώμα και λάμψη,  όπως το Δάσος των Αστεριών.

Ο Πύργος του Πειραιά, σύμβολο αναγέννησης της πόλης, φωταγωγείται και εφέτος σε ένα ακόμα πιο φαντασμαγορικό υπερθέαμα, το οποίο θα στρέψει και  σ΄ αυτές τις γιορτές όλα τα βλέμματα στο μεγάλο λιμάνι! Μια μοναδική φωταγώγηση, γεμάτη λάμψη, παλμό, φως, συναίσθημα και γιορτινά χρώματα, με φόντο το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας! Τα φώτα στον Πύργο θα λάμπουν στον Πειραϊκό ουρανό για ένα ολόκληρο μήνα, προσφέροντας σε δημότες και επισκέπτες ελπίδα και αισιοδοξία. Η εντυπωσιακή φωταγώγηση του Πύργου θα μεταδοθεί με live streaming. 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı