You Are Here: Home » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚA » 40χρονος ληστής είχε ρημάξει τα περίπτερα του Πειραιά

40χρονος ληστής είχε ρημάξει τα περίπτερα του Πειραιά

40χρονος ληστής είχε ρημάξει τα περίπτερα του Πειραιά

Εξιχνιάστηκαν -8- περιπτώσεις ληστειών στην ευρύτερη περιοχή

Λίγο μετά την απόπειρά του να ληστέψει έναν πεζό στο Κερατσίνι, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας. Ο 40χρονος άνδρας αποπειράθηκε να ληστέψει με την απειλή περιστρόφου πεζό, με τον παθόντα να αντιστέκεται σθεναρά και τον δράστη να τρέπεται σε φυγή. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, αναζήτησαν τον δράστη, τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας. Στην κατοχή του βρέθηκε περίστροφο ρέπλικα.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας, προέκυψε ότι ο 40χρονος, από τις αρχές Μαρτίου του 2021, μετέβαινε πεζός πρωινές ώρες σε περίπτερα και προσποιούμενος τον πελάτη, αφού ζητούσε ένα πακέτο τσιγάρα, στη συνέχεια με την απειλή περιστρόφου απαιτούσε από τους υπαλλήλους να του παραδώσουν τις εισπράξεις.

Εξιχνιάστηκαν -7- περιπτώσεις ληστειών ενώ από την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • σιδερογροθιά,
  • σουγιάς,
  • ποσότητα κάνναβης βάρους -5,8- γραμμ.,
  • -5- φωτοβολίδες
  • ασύρματος

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı