You Are Here: Home » ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΚΟΣΜΙΚΑ » 12o ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΗ

12o ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΗ

_______________203_1_.JPG

Με την υποστήριξη του ATLANTIS 105,2

12ο ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΗ
 

Ένα μαγευτικό σεργιάνι, στη μακρινή ΓΕΩΡΓΙΑ, μέσα από τους παραδοσιακούς χορούς, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία, το ομώνυμο συγκρότημα και παρακολούθησαν ό,σοι παρευρέθησαν στο 12ο Πολυεθνικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ. Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον Δήμο Ρέντη και με την υποστήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού ATLANTIS 105,2, μεταξύ ALLOU FUN PARK και VILLAGE PARK (οδός Καναπιτσερή). 
Τα μέλη του συγκροτήματος, αποτελούσαν ενήλικες και μικρά παιδιά. Φορώντας όμορφες  παραδοσιακές στολές, χόρεψαν τοπικούς χορούς της πατρίδας τους, ξεσηκώνοντας τον κόσμο και παρασύροντας τον στο ταξίδι τους. Ήθη, έθιμα, μελωδίες του τόπου τους παρουσιάστηκαν, κάνοντας τους επισκέπτες του φεστιβάλ, κοινωνούς της μακρινής τους κουλτούρας και παράδοσης. Ιδιαίτερα, τα μικρά παιδιά, με την άρτια εκτέλεση τους, καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές, ενώ κατά γενική ομολογία όλων, ήταν μια από τις καλύτερες παραστάσεις, που δόθηκαν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.
      Σε δήλωσή τους ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), Υπεύθυνος για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Δήμαρχος του Δήμου Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης υπογράμμισαν πως το Συγκρότημα της Γεωργίας, με μέλη της τα μικρά παιδιά, αποτέλεσε το καλύτερο παράδειγμα και επιβεβαίωσε έμπρακτα, το μήνυμα και το νόημα του Πολυεθνικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ, δηλαδή αυτό της Επικοινωνίας, της Συνεργασίας και της Αλληλεγγύης μεταξύ των λαών της υφηλίου.

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı