10 Αυγούστου η πρώτη του Αετού Κορυδαλλού

Ξεκίνημα για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο για τον ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 10 Αυγούστου 2020 και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Κορυδαλλού όπου η διοίκηση και το τεχνικό τιμ θα περιμένουν τους ποδοσφαιριστές για να τους δώσουν αθλητικό υλικό και να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.
Παράλληλα η διοίκηση ικανοποιημένη από το προπονητικό επιτελείο ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας για τη νέα χρονιά με τον προπονητή Αγγελάκη Παναγιώτη και τον γυμναστή Δάγλαρτζη Γιάννη.
Τις επόμενες ημέρες η διοίκηση θα ανακοινώσει τις προσθήκες 3-4 έμπειρων παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ το οποίο αποτελείται από παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του ΑΕΤΟΥ. Με πίστη ότι η περσινή καλή πορεία, σε ένα δύσκολο όμιλο θα έχει συνέχεια την φετινή χρονιά αφού νεαροί παίκτες έχουν αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες και έχουν μυηθεί στον πρωταθλητισμό.