You Are Here: Home » ΒΟΥΛΗ-ΚΟΜΜΑΤΑ » Όχι στη μεταφορά των υπηρεσιών του ΙΚΑ Σαλαμίνας στο Πέραμα – Ερώτηση Νικολαΐδου – Μανωλάκου

Όχι στη μεταφορά των υπηρεσιών του ΙΚΑ Σαλαμίνας στο Πέραμα – Ερώτηση Νικολαΐδου – Μανωλάκου

Όχι στη μεταφορά των υπηρεσιών του ΙΚΑ Σαλαμίνας στο Πέραμα – Ερώτηση Νικολαΐδου – Μανωλάκου

Ερώτηση σχετικά με τη μεταφορά των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Σαλαμίνας στο Πέραμα κατέθεσαν στη βουλή, οι βουλευτίνες του ΚΚΕ Βέρα Νικολαΐδου και Διαμάντω Μανωλάκου. Στην ερώτηση αναφέρουν τα εξής: «Γνωστή έχει γίνει η πρόθεση της διοίκησης του ΙΚΑ να μεταφέρει τις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Σαλαμίνας στο Πέραμα.

Μια τέτοια εξέλιξη θα υποβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις ήδη ανεπαρκείς παρεχόμενες υπηρεσίες και θα έχει αρνητικές συνέπειες για τις χιλιάδες εργαζομένων-ασφαλισμένων της περιοχής. Θα έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων οι οποίοι προκειμένου να εξυπηρετηθούν θα είναι αναγκασμένοι να μεταβούν στο Πέραμα, αναλαμβάνοντας οι ίδιοι το κόστος της μετακίνησής τους».

Ρωτούν τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα λάβει για να μην προχωρήσουν οι σχεδιασμοί μεταφοράς των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Σαλαμίνας και για τη στελέχωσή με μόνιμο προσωπικό (διοικητικό και υγειονομικό) ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες των ασφαλισμένων της περιοχής.

 

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı