You Are Here: Home » ΑΡΘΡΑ - ΓΝΩΜΕΣ » «Όχι σε πολιτικούς μαριονέτες»

«Όχι σε πολιτικούς μαριονέτες»

«Όχι σε πολιτικούς μαριονέτες»

Του Κοινοτικού Συμβούλου Πειραιά Ιωακείμ Παπάκη

Σε συνέχεια της επιστολής μου, που δημοσιεύτηκε από τα Μ.Μ.Ε. στις 11-2-2012, με την οποία ζητούσα από τους Βουλευτές να αντισταθούν στο ‘’ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ’’, στα σχέδια της Κας Μέρκελ, του Κου Σόιμπλε και των λοιπών συμφερόντων που μοναδικό στόχο έχουν να οργανώσουν την έξοδό μας από την Ε.Ε και το ΕΥΡΩ όποτε εκείνοι θεωρούν σκόπιμο, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά ως Νέος Ανεξάρτητος Έλληνας Πολίτης τους αντιμνημονιακούς διαγραφέντες βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων που δεν υπολόγισαν προσωπικό κόστος και δεν υποτάχθηκαν σε στενά κομματικά συμφέροντα προτάσσοντας την πίστη τους για μία Ελλάδα εθνικά ανεξάρτητη και κυρίαρχη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Λαός οφείλει να τους στηρίξει σε όποια αντιμνημονιακή στέγη και αν βρεθούν καθώς έτσι θα ενθαρρύνουμε και άλλους βουλευτές να ψηφίζουν κατά συνείδηση, χωρίς να διστάζουν, να πιέζονται ή να φοβούνται αφού θα έχει γίνει ξεκάθαρο ότι οι πρώτοι διαγραφέντες αγκαλιάστηκαν από τον απλό κόσμο που τίμησε το θάρρος της γνώμης τους.

Φέρουμε την ευθύνη της ψήφου μας και όπως αυτοί στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στηρίζοντας τον Ελληνικό λαό πρέπει και εμείς να τους το ανταποδώσουμε όποτε και αν οι κάλπες στηθούν.

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις ήδη δείχνουν την κατάρρευση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος και κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων που βλέπουν να χάνουν τις δυνάμεις τους και τα κοινωνικά τους ερείσματα. Οι τοπικές κοινωνίες σε όλη τη χώρα, όπως και στην πόλη μας τον Πειραιά, θα τιμωρήσουν κάθε πολιτευτή ο οποίος θα αναλωθεί σε πράξεις προκλητικές, σε πολυδάπανες προεκλογικές κινήσεις που θα γεννάνε ερωτήματα στον απλό πολίτη:

«Πού τα βρήκε τόσα χρήματα; Ποια τα συμφέροντα τον χρηματοδοτούν;». «Στη δύσκολη στιγμή θα ψηφίσει για την Ελλάδα ή για την τσέπη του;».

Ο λαός κουράστηκε να βλέπει αφερέγγυους πολιτικούς, «πιόνια συμφερόντων» και μετάνιωσε που στήριξε πάνω τους ότι ελπίδες του είχαν απομείνει με αποτέλεσμα να αναπολεί τα χρόνια που τον υπερασπίστηκαν μεγάλοι πολιτικοί ηγέτες… και όχι αγορασμένες πολιτικές μαριονέτες!!!

Μην ξεχνάτε πως όλοι έχουμε μια ίση και κοινή δύναμη. Την ψήφο μας!

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı