You Are Here: Home » ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ » Ωμή παρέμβαση Γιούνκερ στα εσωτερικά της χώρας μας

Ωμή παρέμβαση Γιούνκερ στα εσωτερικά της χώρας μας

Ωμή παρέμβαση Γιούνκερ στα εσωτερικά της χώρας μας

Τον αποκαλούν ψεύτη ξένοι δημοσιογράφοι

Λύκο με δορά  προβάτου θύμισε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγο  σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό, μιλώντας του δήθεν για το… καλό του – πολύ συγκινητικό – και να τον παρασύρει σε ένα καταστροφικό ΝΑΙ στα δυσβάσταχτα μέτρα των δανειστών. Πέρα από την ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας, ο κος Γιούνκερ, ισχυρίστηκε ότι οι δανειστές δεν απαίτησαν μείωση των συντάξεων! Ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσε ψεύτες τους Ελληνες κυβερνώντες και κάλεσε τον ελληνικό λαό να βάλει την υπογραφή του στη θανατική του ποινή – όπως οι τζιχαντιστές βάζουν τα ίδια τα θύματα να σκάβουν τους λάκκους τους – για να μην πληγεί η ευρωπαϊκή αγορά.

Την ίδια ώρα, πληροφορούμαστε ότι ξένοι δημοσιογράφοι αντέδρασαν έντονα στα όσα ανέφερε ο Ζ. Κλ. Γιούνκερ περί μη περικοπής συντάξεων στην πρόταση των Θεσμών. Όπως αναφέρει ο Guardian, οι δημοσιογράφοι στην αίθουσα «ύψωσαν τα φρύδια» όταν άκουσαν τις συγκεκριμένες αναφορές, ενώ, μετά τον Π. Σπίγκελ, και ο δημοσιογράφος των Times του Λονδίνου, Bruno Waterfield, μεταδίδει ότι «ο Γιούνκερ λέει μεγάλα ψέματα».

Το πιο θλιβερό, όμως, δεν είναι τα ψέματα του κου Γιούνκερ, αλλά η στήριξη που του παρέσχε η κα Μπακογιάννη ισχυριζόμενη ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι αυτή η οποία ψεύδεται. Το σίγουρο είναι ότι τόσο η κα Μπακογιάννη όσο και οι ομοϊδεάτες της δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην πατρίδα τους και η ιστορία θα τους κρίνει πολύ ασυτηρά.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı