You Are Here: Home » ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ » Χρυσός ο Όμιλος Ερετών στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο

Χρυσός ο Όμιλος Ερετών στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο

Χρυσός ο Όμιλος Ερετών στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο

Ο Όμιλος Ερετών ολοκλήρωσε την Α΄ Φάση του 84ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο με την κατάκτηση ενός χρυσού και ενός αργυρού μεταλλίου.
Σε σύνολο 400 και πλέον αθλητών κι αθλητριών από 26 σωματεία όλης της Ελλάδας, ο Όμιλος Ερετών με 22 αθλητές και αθλήτριες, εκπροσώπησε επάξια την πόλη του Πειραιά, κατακτώντας ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο.
Πιο συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της Τετράκωπου μετά πηδαλιούχου Ανδρών (4+) Ανδρών με τους Αντώνιο-Νεκτάριο Κουτρούλη, Αποστόλη Γιαννατζή, Νικόλαου-Ραφαήλ Κουτσομπίνα, Πέτρου Μπούφη και Χαράλαμπου Κουτρούλη και αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του Διπλού Σκιφ (2Χ) Εφήβων με τους Αντώνιο-Νεκτάριο Κουτρούλη & Δημήτρη – Στυλιανού Στασινού.
Στη γενική βαθμολογία ο Όμιλος Ερετών κατατάχθηκε στην 9η θέση σε σύνολο 26 αθλητικών σωματείων με 56,5 βαθμούς και αναδείχθηκε στην πρώτη θέση από τα σωματεία της πόλης μας.
Το Δ.Σ του Ομίλου Ερετών επιθυμεί να συγχαρεί τους αθλητές και τους προπονητές του για την άριστη αγωνιστική εμφάνιση και τα πολύ καλά αποτελέσματα.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı