You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Φθηνό λάδι και ρύζι στους Κορυδαλλιώτες χωρίς μεσάζοντες

Φθηνό λάδι και ρύζι στους Κορυδαλλιώτες χωρίς μεσάζοντες

Φθηνό λάδι και ρύζι στους Κορυδαλλιώτες χωρίς μεσάζοντες

Στ. Κασιμάτης: “Συνεχίζουμε τις πρωτοβουλίες για να στηρίξουμε τους συνδημότες μας”

Συνεχίζει ο Δήμος Κορυδαλλού τη διάθεση προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς με στόχο να στηρίξει τους δημότες που υφίστανται δραματική συρρίκνωση του εισοδήματός τους και να συμβάλλει στην προώθηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων.

«Το εισόδημα των συμπολιτών μας συρρικνώνεται διαρκώς, ενώ οι τιμές βασικών αγαθών παραμένουν υψηλές. Ως δημοτική αρχή θα συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να στηρίξουμε τους συνδημότες μας» αναφέρει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Τα προϊόντα θα διατίθενται Κυριακές στο χώρο του δημοτικού παρκινγκ του Δήμου, Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών, με ευθύνη των παραγωγών και συγκεκριμένα:

Κυριακή 4 Νοεμβρίου από 09.00 έως 14.30, Ελαιόλαδο Μεσσηνιακή Μάνης από τον Αγροτικό συνεταιρισμό Νεοχωρίου Λεύκτρου Μεσσηνίας το οποίο έχει ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους (0 έως 0,2 οξύτητα) και θα διατίθεται σε συσκευασίες των 5 lit προς 14 € (2,80 € το lit). Στην τιμή περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου από 09.00 έως 14.30 ΡΥΖΙ από ομάδα παραγωγών από τη Μονοκλησιά Σερρών. Το ρύζι διατίθεται σε συσκευασίες των 5 κιλών στις ακόλουθες τιμές:

Ρύζι τύπου Kαρολίνα 5 € (1 € το κιλό), Ρύζι τύπου Αμερικής “bonnet” 4,50 € (0,90 € το κιλό). Στις τιμές περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ.

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı