You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ Πειραιά ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης – Συνάντηση με Μητσοτάκη

Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ Πειραιά ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης – Συνάντηση με Μητσοτάκη

Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ Πειραιά ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης – Συνάντηση με Μητσοτάκη

Υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α΄Περιφέρεια του Πειραιά και τα νησιά θα είναι το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Χριστόφορος Μπουτσικάκης. Σήμερα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη και αποδέχτηκε την πρότασή του να είναι υποψήφιος. Σε δήλωσή του τόνισε τα εξής:

“Με μεγάλη τιμή και χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές στην πρεφέρεια Α’ Πειραιά και Νήσων.

Η πρόσκληση συστράτευσης σε αυτή την κρίσιμη μάχη για την πολιτική αλλαγή με γεμίζει, όμως, και με ευθύνες απέναντι στους συμπολίτες μου στον Πειραιά. Τόπο όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι. Τους διαβεβαιώνω ότι έχω ριχτεί ήδη στον αγώνα, με όρεξη για δράση, δουλειά και στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τη νέα γενιά και ευνοϊκότερων συνθηκών για τις επιχειρήσεις του αύριο, δίνοντας ένα τέλος στην ανασφάλεια των πολιτών.

Θα βαλω όλες τις δυνάμεις μου για να φέρουμε την πολιτική αλλαγή στην πατρίδα μας και να αφήσουμε πίσω τα χρόνια των χαμένων ευκαιριών. Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα αποδείξουμε ότι οι Έλληνες #μπορούμε_καλυτερα#axizoume_kalytera!

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı