You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Υπέρ της μεταστέγασης των Δικαστηρίων Πειραιά στου Κεράνη ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Υπέρ της μεταστέγασης των Δικαστηρίων Πειραιά στου Κεράνη ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Υπέρ της μεταστέγασης των Δικαστηρίων Πειραιά στου Κεράνη ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά επισκέφθηκαν σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης και ο Υφυπουργός, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, όπου συζήτησαν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Στέλιο Μανουσάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Σ.Π. θέματα που αφορούν στα Δικαστήρια, τη Δικαιοσύνη και τους Δικηγόρους Πειραιά.

Στη συνέχεια η ηγεσία του Υπουργείου, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο και τον Γ. Γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου συνάντησε τους Προϊσταμένους των Δικαστηρίων της πόλης, στα κτίρια που στεγάζονται και συνομίλησαν για τα κρίσιμα θέματα της λειτουργίας των Δικαστηρίων που περιμένουν λύσεις από την Πολιτεία.

Τέλος, επισκέφθηκαν το χώρο των παλαιών αποθηκών «ΚΕΡΑΝΗΣ», επί της οδού Θηβών, όπου συζητείται τα τελευταία χρόνια η μετεγκατάσταση των Δικαστηρίων του Πειραιά. Ο κ. Ρουπακιώτης και ο κ. Καραγκούνης συμφώνησαν απόλυτα με τη θέση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά για την αρτιότητα, καταλληλότητα και λειτουργικότητα του συγκεκριμένου κτηρίου και διατύπωσαν τη θέση ότι με τη συνεργασία του Υπουργείου Οικονομικών και των αρμοδίων φορέων θα δοθεί λύση.

 

 

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı