You Are Here: Home » Κεντρικα Νεα » Τώρα και με επαγγελματικό αυτοκίνητο ο Αιγύπτιος ιχθυοπώλης!

Τώρα και με επαγγελματικό αυτοκίνητο ο Αιγύπτιος ιχθυοπώλης!

Τώρα και με επαγγελματικό αυτοκίνητο ο Αιγύπτιος ιχθυοπώλης!

Πολύ καλά φαίνεται πως πάνε οι δουλειές, στην Ελλάδα της κρίσης, για τον Αιγύπτιο που ξυλοκοπήθηκε στο Πέραμα επειδή πωλούσε παρανόμως ψάρια μπροστά στα ψαράδικα της πόλης – παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των καταστηματαρχών.

Το περιστατικό του ξυλοδαρμού, που καταδικάστηκε από την πλειοψηφία των πολιτών, είχε, όμως, και τα… θετικά του αφού το θύμα που έγινε ήρωας χάρη στα ΜΜΕ κι απέσπασε τον οίκτο και τη στήριξη αρκετών συμπολιτών μας – μπορεί να δούμε και την προτομή του μετά θάνατον μπροστά στην Κουμουνδούρου –εμπορεύεται ανενόχλητος, χωρίς παραστατικά και την απαιτούμενη άδεια που απαιτείται δια ροπάλου από τους Ελληνες μικροπωλητές. Ο Αιγύπτιος έμπορος κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να επεκτείνει την επαγγελματική του δραστηριότητα και να αποκτήσει και το ανάλογο όχημα για τις αυξημένες ανάγκες του επαγγέλματος. Το καρότσι που έσερνε μέχρι πρότινος με τα αμφιβόλου ποιότητας ψάρια, αντικαταστάθηκε από το εικονιζόμενο επαγγελματικό αυτοκίνητο!

Όταν για τους νόμιμους επαγγελματίες οι δουλειές κλείνουν, για κάποιους άλλους, παράνομους, πλανόδιους αλλοδαπούς ιχθυοπώλες και μικροπωλητές φαίνεται πως ανοίγουν. Τι κι αν δεν αποδίδουν τους νόμιμους φόρους και κλέβουν το ελληνικό δημόσιο; «Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες» όπως θα ’λεγε και η κυρά Τασία. Κι αν θες να είσαι δίκαιος και να λες τα πράγματα με τ’όνομά τους υπερασπιζόμενος όλους αυτούς που έχουν τη θηλιά στον λαιμό από τα χρέη στην εφορία και τον ΟΑΕΕ, τότε είσαι ρατσιστής και νεοναζί.

 

 

 

© 2011 Έν Πειραιεί Powered By Webproviders.gr

Scroll to top
casus telefon
telefon dinleme programı
telefon dinleme
casus telefon
telefon dinleme
telefon dinleme programı